من تو بچگی دلدرد های خیلی شدیدی میگرفتم و بخاطرش رفتم سونو و مشکلی نداشتم.دکتر داخلی میگفت که ممکنه بابت این باشه که هورمون های بسیار فعالی داری.بعد از اون الان ۶ ماه هست که من پریودی هام تاخیر داره و دقیقا وقتی رخ داد که من شروع کردم ب درس خوندن و حسابی استرس داشتم و فعالیت بدنی هم نداشتم به اون صورت.باز رفتم سونو و جوابش خوب بود و مشکل خاصی نداشت.خاهرم جوابش رو ب ی متخصص زنان نشون داد و بهش گفت که هر به دو الی سه ماه پریود میشه و اونم گفت که احتمالا تنبلی تخمدان داره!در صورتی که من بقیه علائم تنبلی تخمدان رو ندارم و فقط این عادت ماهیانه ام دچار تاخیر شده.الان مامانم میگه پس نمیتونه زود باردار شه بعدها!یکم اعصابم بهم ریخته اس.میشه یکم راهنماییم کنید🥲💔
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب این ممکنه بابت کم تحرکی ام باشه و بعدش به راحتی باردار میشن.و من الان چندوقته اینطوری شدم.قبلش کاملا سالم بودم.اگه کسی بخواد تنبلی داشته باشه باید بقیه علائمش رو هم داشته باشه
عزیزم این بیماری دیگه خیلی شایع شده اکثر خانوما دارن از جمله خودم باید اصلاح سبک انجام بدی ورزش مخصوصا پیاده روی نخوردن یه سری مواد غذایی و زود خوابیدن تو نت سرچ کن میاره علائم دیگم داره از جمله چاقی،ریزش مو ،پریود نامنظم،موهای زائد و.... سعی کن رعایت کنی ک بدتر نشه
برای هر شخص متفاوته بستگی به شدت تنبلی داره شاید برای شما کمتره و تا بیشتر نشده باید جلوشو گرفت برای من که شدیده همرو دارم حتی بیشتر از اینا سعی کن درمان کنی وگرنه علائمش زیاد جالب نیست
خب من قبلا اینطوری نبودم اصن.شما میگین اینطوری بودین تو اون دوران.من تازه اینطوری شدم.
گلم خب منم یه دورانی اونجوری بودم .... شروع کرده بودم به حذف یا کمتر کردن سردیجات علی الخصوص ترسی و ماست و نزدیکای پریودی دمنوش بابونه و زعفران خوردن و کلا گرمیجات .... بعد دوباره منظم شد