من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
بزرگ ترین گناه ناامیدی از خداست هیچ گناهی بالاتر نیست میفهمی یعنی چی ؟ هر گناهی که به ذهنت برسه ناامیدی از خدا از اون بدتره. اون دنیا هم هیچ وقت تموم نمیشه عذابش بی انتهاست...
خدا کمکم کرده خیلی وقتا. بهش اعتقاد دارم و خیلی دوسش دارم. با زبون روزه تا سرحد مرگ کتک خوردم ولی ...
الهی که روزای سختت به زودی تموم شه
والا حواسش بهمون هست ولی ما نمیبینیم... یکیش خودم گاها از این مدل حرفا میاد تو ذهنم ولی بعدش پشیمون میشم💔🙂