2777
2789

چوب داغ میکنن تو کوچه ات

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی؟ تاریکی و پوچی این دنیا بدتره...

نه بدتر نیست 

چون اونجا رو ندیدی اینطوری فکر می‌کنی 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

آخه کسی ندیده...

بزرگ ترین گناه ناامیدی از خداست هیچ گناهی بالاتر نیست میفهمی یعنی چی ؟ هر گناهی که به ذهنت برسه ناامیدی از خدا از اون بدتره. اون دنیا هم هیچ وقت تموم نمیشه عذابش بی انتهاست...

بزرگ ترین گناه ناامیدی از خداست هیچ گناهی بالاتر نیست میفهمی یعنی چی ؟ هر گناهی که به ذهنت برسه ناام ...

خدا کمکم کرده خیلی وقتا.

بهش اعتقاد دارم و خیلی دوسش دارم.

با زبون روزه تا سرحد مرگ کتک خوردم ولی پا پس نکشیدم.

ولی خوب نیست یه نظری به ما کنه از زمین محومون کنه؟

نگاه به لب خندونم نکن توم افتضاحه..                               ‌‌‌

خدا کمکم کرده خیلی وقتا. بهش اعتقاد دارم و خیلی دوسش دارم. با زبون روزه تا سرحد مرگ کتک خوردم ولی ...

الهی که روزای سختت به زودی تموم شه

والا حواسش بهمون هست ولی ما نمی‌بینیم... یکیش خودم گاها از این مدل حرفا میاد تو ذهنم ولی بعدش پشیمون میشم💔🙂

الهی که روزای سختت به زودی تموم شه والا حواسش بهمون هست ولی ما نمی‌بینیم... یکیش خودم گاها از این م ...

آره خب حواسش هست...

یدفعه از مرگ حتمی با قرآنش نجاتم داد ولی آرزومه کاش همونموقع میمردم...

نگاه به لب خندونم نکن توم افتضاحه..                               ‌‌‌

خودکشی چیه آخه خودت دوست داشته باش روزی ۴۰۰ تا ذکر یونسیه بخون پشت سر هم مشاوره برو طبیعت گردی کلاس هایی ک دوست داری آدم سمی دورت رو حذف کن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹