2821
2789
عنوان

میشع کمکم کنید

149 بازدید | 24 پست

مشکلاتم خیلی زیااده پدر مادرم همشاذیتم میکنن پول بهم نمیدن بهم حرف میزنن حتی درسم که میخونم اکثرا مسخرم میکنن که تو هیچی نمیشی

من بعد ضریه هایی که خوردم قسم خوردن دیکه پیش کسی درد دل نکنم ولی اینجا ناشناسه میشه بکین چجوری رفتار کنم دست ع سرم بردارن؟؟اینم بگم امشب جلو همه ازش پول خواستم ولی هیچی بعم نداد چننننبارم خواهش کردم دوسدارم بشینم مث چی زار بزنم🥲🥲🥲🥲🥲

🫂🌚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودتو با کارای دیگه مشغول کن و تا به این چیزا فکر نکنی

خب اخه من نشستم تو اتاقم اونا میان بهم حرف میزنن همینجوری 🥲چ گناهی کردم مگه من اخه😭😭😭حرف ک میزنن هیچ هیچ جوره هوامو ندارن حتی پولم بهم نمیدن لباس که هیچی  اصلت جرا  منو اوردن...

🫂🌚
اخه از اوضاع من خبر نداری خودمو بی تفاوت نشون میدم ولی از تو پرپر شدم

منم مثل توعم ولی با این تفاوت که ۲۴ سالمه حرف منو گوش،بده باید از درون هیچکس برات مهم نباشن اونا حرف میزنن به تو چه بزار بزنن نباید واکنش نشون بدی کلا باید بیخیال باشی به رفتاراشون فکر نکنی عزیزم

مرسی از راهنماییت ولی اینکه نیازامو تامین نمیکنن چی🥲💔 

عزیزم من بهت گفتم چی هیچکس برات مهم نباشه ینی توقع نداشته باشی اونا بهت پول بدن رو این زوم نکن الانا اقتصاد یه کم بهم ریخت کمی درکشون کن نیازات چیان