2777
2789
عنوان

عاشقی

115 بازدید | 24 پست

داستان عاشقیتونو بگین❤️

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق نبود ولی دوست داشتن بود و نمیدونم هست یا نه 

اسمش چی بود؟

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

من توی تمام عمرم از هیچ پسری خوشم نیومد حتی خیلیا پیشنهاد دادن بهم بااینکه بعضی هاشون واقعا خوشتیپ هم بودن ولی من قبول نکردم یااگه قبول کردم رابطه مون بیشتر از دوماه نشد آخرش یهو یه روز یه جا بی هوا کسی رو دیدم که دیگه نتونستم نگاهمو ازش بردارم و اونم از خدا خواسته امدم سمتم الان ۲ساله باهمیم با وجود کلی فراز ونشیب و روزای خوب وبد هنوز همو دوست داریم وعاشق همیم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
همشو اگه دوست داری

دوستم میخاست بره سرقرار منم باهاش رفتم 

ایشون هم اومد که یچیزی به دوستش تحویل بده و منو دید و باهم هم صحبت شدیم و دعوای مفصلی کردیم و ازش بدم میومد ولی ایشون خوششون اومده بود و در آخر بین دعواهامون فهمیدیم فامیلیم

شمارمو از دوستشون گرفتن که بابت بحثمون عذرخواهی کنن که به اینجا رسید و نامزدیم😁

اولش به سختی تونستم به خودم بقبولونم که باهاش باشم حتی چن روز گریه کردم چون اولین عشقم بود بعد چن وقت دیدم چقد دوسش دارم بعد ۴سال بهم رسیدیم الانم شده آخرین عشقم

نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱

من توی تمام عمرم از هیچ پسری خوشم نیومد حتی خیلیا پیشنهاد دادن بهم بااینکه بعضی هاشون واقعا خوشتیپ ه ...

آخی خوشبحالت

اولش به سختی تونستم به خودم بقبولونم که باهاش باشم حتی چن روز گریه کردم چون اولین عشقم بود بعد چن وق ...

آخی چقدر خوب خوشبحالت❤️

دوستم میخاست بره سرقرار منم باهاش رفتم  ایشون هم اومد که یچیزی به دوستش تحویل بده و منو دید ...

آخی چ جالب❤️

دیدمش

دلم لرزید 

پیشو گرفتم

شد مال خودم...

داشت از دستم میرفت دوباره گرفتمش.

دعا کنید بمونه برام....

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

محمد .... رابطه ای نبود و نیستا یوم پیچیده و طولانی

این محمدااا😂