2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم هرشب فیل تر شکن گوشیش روشن میکنه فیلم س ک س ی میبنی منم میگم خلایق ر ا هر چه لایق   این که عادی اطرافیان منم همه میگن تو گوشیاشون فیلم س ک س یه

عشق فقط شوهرم دو تادخترام وسلام  

عزیزم ، به دلت بد راه نده 

اون بنده خدا اگه اهل این چیزا بود نه گوشیش رو تو خونه میزاشت نه رمزشو به شما میداد 

کسی که انقدر رو داره بازی میکنه و واهمه ای نداره مطمئنا واری هم نمی کنه .... الکی حساس نشو

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
عزیزم ، به دلت بد راه نده اون بنده خدا اگه اهل این چیزا بود نه گوشیش رو تو خونه میزاشت نه رمزشو به شما میداد کسی که انقدر رو داره بازی میکنه و واهمه ای نداره مطمئنا واری هم نمی کنه .... الکی حساس نشو

از سرکار اومد گوشیش شا رژ نداشت من زدم شا رژ بشه براش کاری پیش اومد رفت ولی این یکی رو دیگه نبرد دنبالش

از سرکار اومد گوشیش شا رژ نداشت من زدم شا رژ بشه براش کاری پیش اومد رفت ولی این یکی رو دیگه نبرد دنبالش

مردی که ریگ به کفشش باشه گوشیشو دم دست زنش نمیذاره چع تو شار ژ باشه چه نه .... اگه مشکلی داشت اونم ور میداشت میرفت

اصلا حساس نشو گلم .... از ته دل بهت میگم که چیزی نیست

مردی که ریگ به کفشش باشه گوشیشو دم دست زنش نمیذاره چع تو شار ژ باشه چه نه .... اگه مشکلی داشت اونم ور میداشت میرفتاصلا حساس نشو گلم .... از ته دل بهت میگم که چیزی نیست

خداکنه

من جای تو بودم خیلی ریلکس میگفتم منم عضو اون گروه دوست یابی تو تلگرامت شدم تا تنا نمونی

آخ شدید با حرفت موافقم با مردای اینطوری باید مثل خودشون رفتار کنی اخخخخخ میسوزنا

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
خداکنه

شک نکن .... من تمام این دوران رو گذروندم 

امیدوارم هیچ خانومی این حس رو نداشته باشه 

من با اطمینان بهت میگم که اصلا چیزی نیست .... وجود عکس و فیلم س ک س ی هم تقریبا برای همه مردها عادیه 

اصلانگران نباش حتی یک درصد

تنها کاری ک میتونی بکنی ک نهوای سرش دادو بیداد راه بندازی اینه ک در کمال ریلکسی بگی عزیزم منو تو اون گروه دوستیابی تلگرامت عضو شدم باید بفهمه چ مزه ای داره شریک زندگی آدم تو اینجور گروها باشه

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
اخه اصلا کانال خوبی نیست همش زنای خرابن با مردای فاسد

حذفش کن اصلا به روی خودت نیار ... حتی وقتی اومد اگه سوال پرسید که کسی زنگ نزد یا هر چی بگ مگه گوشیتخونه جا مونده بود ؟؟؟ بعدم اصلا به روی خودت نیار ... تو رفتارتم نشون ندیا قشنگ مهربون باش و انگار نه انگار