2777
2789
عنوان

آنزیم زدن ژل فک

1158 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من یه ماه پیش کانتورینگ صورت انجام دادم ولی در اصل هدفم کانتورینگ نبود یه صورت پر و طبیعی میخواستم ک واسم کانتورینگ انجام دادن و یه هشت ضلعی مفصل ازم ساختن و من دقیقا سه ماهه ک درگیر این موضوعم و دارم زاویه هارو آنزیم میزنم و فرورفتگی هارو ژل میزنم ک متاسفانه به یه مشکل برخوردم. طرف چپ صورتم از قسمت چونه تا فک افتادگی پیدا کرده و اومده پایین و حالت دراز شدگی ب صورتم داده سه بار آنزیم زدم ولی متاسفانه ب حالت اولیه برنگشته الان سوالم اینه ک کسی تجربه همچین چیزی داره؟ بنظرتون چرا این قسمت آب نمیشه؟ آیا بنظرتون هنوز ژل زیر پوستم هست یا دلیل دیگه ای داره؟ راه حلی دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل خوبی برات نزده ک آنزیم روش جواب نمیده اگه خیلی ضایع شده برو جراحی کن دربیارن ژلو

اتفاقا مارک ژلش خوبه همه قسمتا هم آب شده فقط یه قسمت این مشکلو داره. الان نگرانم ک نکنه چند مرحله آنزیم زدم باعث این مشکل شده . بنظرتون امکانش هست؟ آنزیم بمونه زیر پوست؟

عزیزم مشکلتون حل شد بلاخره؟

چ حل شدنی خواهر😔تقرییا نزدیک یکساله درگیر این موضوعم دکتر های مختلف.  هفت بار تزریق آنزیم.  ولی یه سمت صورتم رفع نشد.  دیروز یه دکتر عالی توی شهرمون پیدا کردم ک آسیب های ناشی از کارهای زیبایی رو درمان میکنه.  ب صورتم دست زد گفت متاسفانه ژلی ک واست تزریق کردن ناخالصی داشته و ترکیبی از ژل و پلاستیک سیلیکونی بوده.  ژل ها با تزریق آنزیم آب شدن ولی اون قسمت ک آز بین نرفته ناخالصیش زیاد بوده و با آنزیم حل نمیشه.  واسم آنزیم انگلیسی تزریق کرد ک قیمتش چند برابر آنزیم معمولیه.  گفت اگه اینم رفعش نکنه باید دوهفته دیگه بیای واسه تخلیه.  یه سوراخ ایحاد میکنن و از طریق اون میکشن بیرون اون ناخالصی هارو😔

چ حل شدنی خواهر😔تقرییا نزدیک یکساله درگیر این موضوعم دکتر های مختلف. هفت بار تزریق آنزیم. ولی یه ...

این مشکل برای منم پیش اومده ۴ ماهه درگیرشم ۳ بار آنزیم زدم به زاویه فکم ولی مثل قبل نشد صورتم کشیده شده و پوستم شل و افتاده با اینکه سنم کمه🤦🏻‍♀️

ژلی که براتون تزریق شد چه برندی بود؟

این مشکل برای منم پیش اومده ۴ ماهه درگیرشم ۳ بار آنزیم زدم به زاویه فکم ولی مثل قبل نشد صورتم کشیده ...

عزیزم کدوم شهری؟ یه دکتر خیلی خوب پیدا کن ک واقعا دکتر باشه ببین کدوم مطب آنزیم انگلیسی میزنه برو آنزیم انگلیسی بزن اگه بازم رفع نشد پس احتمال زیاد ژلی ک برات زده ناخالص بوده و سیلیکونی دار بوده ک با آنزیم حل نمیشه و باید تخلیه بشه از طریق سوزن یا سوراخ کردن.  من پس فردا میرم ببینم تخلیه چطوره و احتمالا انجام بدم برام دعا کنید ک نتیجه خوبی بگیرم یک ساله زندگیم نابود شده

این مشکل برای منم پیش اومده ۴ ماهه درگیرشم ۳ بار آنزیم زدم به زاویه فکم ولی مثل قبل نشد صورتم کشیده ...

عزیزم دست از آنزیم زدن بردار چون اگه میخواست با آنزیم رفع بشه تا الان میشد.  من بر اساس تجربه میگم پولتو بیشتر از این خرج آنزیم نکن

عزیزم کدوم شهری؟ یه دکتر خیلی خوب پیدا کن ک واقعا دکتر باشه ببین کدوم مطب آنزیم انگلیسی میزنه برو آن ...

انشالله که نتیجه بگیرید عزیزم🥺من رشت هستم تاحالا پیش سه تا دکتر مختلف رفتم همه میگن زمان بده درست میشه سونو هم که شدم اثری از ژل نبود ولی حس میکنم هنوز یه چیزایی زیر پوستم هست صورتم از ریخت افتاده🤦🏻‍♀️