2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

69 بازدید | 12 پست

من 8 ماهه از شوهرم جدا سدم 3 ماهه با یه اقایی تو رابطم خیلی خوبه خیلی بهش وابسته شدم و دوسش داذم همه چیش عالی بود تا اینکه چند روزیه فهمیدم زن داره نمیدونم چکار کنم بین دل و عقلم گیر کردم 

سریع از این رابطه بیا بیرون

خودتو بزار جای اون زن بی نوا

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم جدا شده بودم دقیقا همین اتفاق برام افتاد. تا فهمیدم طرفم زن داره کلی فحشش دادم بلاکش کردم میخواس ...

فعلا ک باهاش قهرم به خاطر دروغی ک گفته ولی دلتنگی عذابم میده

شما دلت شکسته بود و غمگین شده بودی 

شما ی حس خالی کنار وجودتون حس میکردین

پس طبیعیه که اولین محبت ها ب چشمتون درخشان اومده باشه

طبیعیه که اعتماد کرده باشید چون می خواستید زودتر فراموش کنید غم هایی ک کشیدید 

وابسته شدید و الان احساس شکست دارید 

بزاریدش کنار، فقط وابستگی بود، نشید اون زنی که دل ی زن رو میشکنه، اون ادم خوبی نیست ک با وجود زنش کنارتون مونده، اینا همون حشره هایی هستن ک ویز ویز میکنن ولی شما نباید بهشون گوش بسپارید 

شما قوی، شما دوباره سرپا میشی و زندگیتو ادامه میدی و وقتی حال دلتون خوب خوب شد ی ادم خوب وارد زندگی تون میشه 

نمیدونم چقدر از حرفام راجب حستون درست بود 

ولی مطمعنم رنگ خوشبختیو و خوشحالیو میبینید

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

همیشه خط قرمزم رابطه با مرد زن دار بود ک متاسغانه سرم اومد خودمم علت جدایبم خیانت بود

خکاهش میکنم لطفا رابطتو باهاش تموم کن چرا ما زن ها هوای همو نداریم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
شما دلت شکسته بود و غمگین شده بودی  شما ی حس خالی کنار وجودتون حس میکردین پس طبیعیه که اولین ...

اره دقیقا مث اینکه تو اوج گرفتاریام یه حامی یه فرشته نجات بود واسم 

خکاهش میکنم لطفا رابطتو باهاش تموم کن چرا ما زن ها هوای همو نداریم

اره اونم تا حدودی زنش فهمیده بود مجبور شد بهم بگه همش پیام میده نرو تو هم اگه بری فک مبکنی من برمیگردم سر زندگیم نه اصلا همچین چیزی نیس من زنم نمیتونه تامینم کنه دوسش ندارم و ازین چرت و پرتا

اره اونم تا حدودی زنش فهمیده بود مجبور شد بهم بگه همش پیام میده نرو تو هم اگه بری فک مبکنی من برمیگر ...

مرتیکه بی شعور احمق هوس باز

نمیدونم چی بگم