2777
2789
عنوان

آنزیم زدن ژل فک

268 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من یه ماه پیش کانتورینگ صورت انجام دادم ولی در اصل هدفم کانتورینگ نبود یه صورت پر و طبیعی میخواستم ک واسم کانتورینگ انجام دادن و یه هشت ضلعی مفصل ازم ساختن و من دقیقا سه ماهه ک درگیر این موضوعم و دارم زاویه هارو آنزیم میزنم و فرورفتگی هارو ژل میزنم ک متاسفانه به یه مشکل برخوردم. طرف چپ صورتم از قسمت چونه تا فک افتادگی پیدا کرده و اومده پایین و حالت کشیدگی ب صورتم داده سه بار آنزیم زدم ولی متاسفانه ب حالت اولیه برنگشته الان سوالم اینه ک کسی تجربه همچین چیزی داره؟ بنظرتون چرا این قسمت آب نمیشه؟ آیا بنظرتون هنوز ژل زیر پوستم هست یا دلیل دیگه ای داره؟ راه حلی دارید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب خود دکترتون چی میگه 

دکترمو عوض کردم اونی ک واسم تزریق کرده بود اصلا دکتر نیست یه احمقه ک حسابی معروف شده.یه دکتر پیدا کردم واسم آنزیم زد و زیر گونه هامو ک خیلی گود شده بود رو ژل زد .سه مرحله آنزیم زد گفت اگه ژل باشه باید تا الان آب میشد میگه باید جاییو پیدا کنی سونوگرافی ژل بدی ک ببینیم ژل زیر پوستم مونده یا نه. الان نگرانم ک نکنه ژل نباشه و با آنزیم زدن درست نشه. و نگرانم ک در طول این مدت ک آنزیم زدم این مشکل ب وجود اومده باشه

دکترمو عوض کردم اونی ک واسم تزریق کرده بود اصلا دکتر نیست یه احمقه ک حسابی معروف شده.یه دکتر پیدا کر ...

همین میخواستم بهت بگم که باید بری سنو انجام بدی 

حالا برو انشالله که چیزی نیست 

چون برند بعضی ژل ها خیلی سفت هست دوام چندین ساله دارند و به سختی در مقابل آنزیم واکنش نشون میدن 

بعد برای این کارا تحقیق کن جای الکی نرو خواهر

همین میخواستم بهت بگم که باید بری سنو انجام بدی  حالا برو انشالله که چیزی نیست  چون برند ...

بنظرت ممکنه بخاطر اینکه چند بار آنزیم زدم این مشکل پیش اومده باشه؟ آنزیم زیر پوستم مونده باشه؟ حالا اگه ژل باشه بازم آنزیم میزنم ولی میترسم این مشکل بخاطر چند بار آنزیمی باشه ک زدم😭