2777
2789
عنوان

ویژگی های خوب و بد شوهرتون و بگید.

221 بازدید | 17 پست

اول خودم میگم:

نامزد من خداوکیلی ویژگی بدی نداره فقط توی یه سری شرایط یکم بیخیاله(البته نه توی مسائل مهم)

ویژگی خوب هم زیاد داره ولی خب چندتاشو میگم،مثلا توی همه ی کارا کمک میکنه،خیلی مهربونه،هیچ وقت هم نشده تا الان که از دست من عصبی بشه حتی با اینکه توی یه سری جاها شاید اذیتش کرده باشم

برام وقت میزاره

اولویتشم

پول داره

خوش قیافت

هیکل داره

بدیشم اینه من شوهر ندارم🥹😂🤝🏻

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر ندارم 

اینم شانس مایه به روایت تصویر😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

چقد خوب خدا خوشبختتون کنه ،ولی یه نصیحت خواهرانه .‌‌..هیچ وقت خوبی شوهرتو جایی نگو باورکن بدجور ضربه خوردم ازاین کار

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

دوستم داره، هیچ جا بدگویی مو نمیکنه، اهل هیچ چیز بدی نیست

ویژگی های بدش اینه که به اندازه من جاه طلب نیست، شلخته اس

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

شوهرم نیست دوست پسرمه ولی میگم: 

اخلاقای خوبش: بهم توجه میکنه . بهم انگیزه میده . وقتی ناراحتم صد خودشو میذاره تا خوشحالم کنه 

اخلاقای بدش: زود جوش میاره. جنبه شوخی نداره. دلش میخواد حرف حرف خودش باشه

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

ویژگی های خوبش مثلا عاقله بالغه اهل جنگیدن با من نیست 

ویژگی های بدش استرسیه و اینکه بجای اینکه بشینه اطلاعاتشو تو مسائل مختلف بالا ببره میشینه چرت و پرتای فان تو اینستا نگاه میکنه این منو خیلی حرص میده

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️