2777
2789
همه آشناها بهم گفتن خوشگلی در صورتی که خودم از چهرم خیلی خیلی ناراضیم از همه چیم 

چرا نظرت عوض نشده ؟منم همیشه میگفتم زشتم و خیلی ناراضی بودم بعدش تو دانشگاه ۳تا از همکلاسیام گفتن خیلی خوشگلی خیلی تعریف کردن ازم خلاصه الان خیلی راضیم همش جلو اینه میگم چقد خوشگلی به خودم 

تو نینی سایت ام بهم گفتن خوشگلی اعتماد به نفسم رفت بالا 😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کسی به کسی میگه زشتی؟ 

به نظرم تو افرادی که باهاشون رفت و آمد دارین تجدید نظر کنید.   

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

مامانم همیشه از بچگی بهم میگفت زشتی

بعدا تو مدرسه و جامعه فهمیدم خوشگلم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چرا نظرت عوض نشده ؟منم همیشه میگفتم زشتم و خیلی ناراضی بودم بعدش تو دانشگاه ۳تا از همکلاسیام گفتن خی ...

نمی‌دونم داشت عوض میشد ولی الان شوهرم روزی یه عیب روم می‌ذاره بدتر داغون شدم

باخداباش پادشاهی کن

من همینطوری معمولی هستم خوشگل نیستم ولی زست هم نیستم

اندامم عالی هس 

با اینکه ۴۰ سالمه و ۲ تا بچه دارم همه فکر میکنن نهایت ۳۰ ساله هستم چون چاق نیستم و به اصطلاح بیبی فیس هستم

ولی آرایشگاه که میرم و آرایش میکنم واسه عروسی عا خیلی بهم میاد واون موقع همه بهم میگن چه خوشگل شدی چقدر بهت میاد و ازین حرف ها

مهم خودت هستی که از خودت خوشت بیادش

نمی‌دونم داشت عوض میشد ولی الان شوهرم روزی یه عیب روم می‌ذاره بدتر داغون شدم

مردا همینن 😄منم پدرم به مامانم به شوخی میگه چقد چاقی مامان منم بهش عیب میکنه بهش میگه دماغت دوکیلوعه خلاصه قهر میکنن بعد ۵ دقیقه برمیگردن به حالت اولی😵‍💫