2777
2789
عنوان

سحری چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست
سلام اتفاقا با مرغ هم درست کردم خوشمزه میشه ولی مادرشوهرم که جنوبیه میگه با گوشت درست میکردن قدیم. ب ...

عاشقشم 

نوش جونتون عزیز

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری درستش کردی؟منم غذاهای جدید دوست، به منم یاد بده

ببین بستگی داره چقد گوشت داشته باشی و برای چند نفر بخوای درست کنی،  مثلا من امشب برای 4 نفر درست کردم 4 تیکه بود، یک پیاز بزرگ و دوتا متوسط رو به بزرگ و خلالی ریز کردم، گوشت ها هم با پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل گذاشتم تو زودپز، بپزه، پیازاو ریختم تو ماهیتابه یکم اب ریختم توش تا پیازا سبک شن،  خوب که سبک شد و ابش خشک شد با روغن تفت دادم و بعد فلفل و نمک و زردچوبه و پاپریکا زدم،  گوشتم پخته شده بود گوشتارو اول ریختم تو ماهیتابه یک ده دقیقه با پیازا تفت خورد بعدش اب گوشت و اضافه کردم، بعدم توش زعفرون و پاپریکا و فلفل و یکم نمک زدم گذاشتم به دل جا افتاد.... جاتون خالی خیلی خوشمزه شد

یاسمنآ:)🎀

سلام عزیزم  قبول باشه  کتلت از افطار مونده همون رو ساندویچ کردم‌   سحر بخورم ا ...

از شما هم قبول باشه 

نوش جانت عزیزم

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
با لوبیا چشم بلبلی و چرخکرده پیاز و شوید یک نوع پلوی مخلوطه 

شوید خشک هم میشه یا حتما بابد تازه باشه  بانو

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

یا موسی بن جعفر 

خیلی نامردی

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
ببین بستگی داره چقد گوشت داشته باشی و برای چند نفر بخوای درست کنی،  مثلا من امشب برای 4 نفر درس ...

نوش جانتون 

حتما درست میکنم ، ممنون بابت وقتی که گذاشتی