من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه جوری درستش کردی؟منم غذاهای جدید دوست، به منم یاد بده
ببین بستگی داره چقد گوشت داشته باشی و برای چند نفر بخوای درست کنی، مثلا من امشب برای 4 نفر درست کردم 4 تیکه بود، یک پیاز بزرگ و دوتا متوسط رو به بزرگ و خلالی ریز کردم، گوشت ها هم با پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل گذاشتم تو زودپز، بپزه، پیازاو ریختم تو ماهیتابه یکم اب ریختم توش تا پیازا سبک شن، خوب که سبک شد و ابش خشک شد با روغن تفت دادم و بعد فلفل و نمک و زردچوبه و پاپریکا زدم، گوشتم پخته شده بود گوشتارو اول ریختم تو ماهیتابه یک ده دقیقه با پیازا تفت خورد بعدش اب گوشت و اضافه کردم، بعدم توش زعفرون و پاپریکا و فلفل و یکم نمک زدم گذاشتم به دل جا افتاد.... جاتون خالی خیلی خوشمزه شد
سلام عزیزم قبول باشه کتلت از افطار مونده همون رو ساندویچ کردم سحر بخورم ا ...
از شما هم قبول باشه
نوش جانت عزیزم
من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.
ببین بستگی داره چقد گوشت داشته باشی و برای چند نفر بخوای درست کنی، مثلا من امشب برای 4 نفر درس ...
نوش جانتون
حتما درست میکنم ، ممنون بابت وقتی که گذاشتی