من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.
این روز ها بیشتر از هر وقتی یاد بچگیم و مادربزرگم می افتم،من موه رمضون میرفتم پیشش،هر روز سحری برام کباب تابه ای میزاشت،میدونست خیلی دوست دارم،یعنی هر روز سحر کباب تابه ای میخوردم کل رمضون رو
سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پلو گوشت، برای اولین بار خودم درست کردم این غذارو خیلی خوشمزه شد کلی ذوق کردم🥹😍😁
چه جوری درستش کردی؟منم غذاهای جدید دوست، به منم یاد بده
من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.