2777
2789
عنوان

سحری چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست

روزه نمیگیرم 

این روز ها بیشتر از هر وقتی یاد بچگیم و مادربزرگم می افتم،من موه رمضون میرفتم پیشش،هر روز سحری برام کباب تابه ای میزاشت،میدونست خیلی دوست دارم،یعنی هر روز سحر کباب تابه ای میخوردم کل رمضون رو 

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج وخورشت برای دخترم

خودم شایدماکارانی سریع بپزم موقع سحر

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پلو گوشت،  برای اولین بار خودم درست کردم این غذارو خیلی خوشمزه شد کلی ذوق کردم🥹😍😁

چه جوری درستش کردی؟منم غذاهای جدید دوست، به منم یاد بده

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
با لوبیا چشم بلبلی و چرخکرده پیاز و شوید یک نوع پلوی مخلوطه 

سلام عزیز دل 

من فقط با گوشت مرغ اونم تیکه تیکه شده مربعی درست کردم 

نمیدونستم اصلش با چرخ شده هست

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

لوبیا پلو عشقم

نوش جاااان 

من عاشق لوبیا پلوام

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
سلام عزیز دل  من فقط با گوشت مرغ اونم تیکه تیکه شده مربعی درست کردم  نمیدونستم اصلش با چ ...

سلام اتفاقا با مرغ هم درست کردم خوشمزه میشه ولی مادرشوهرم که جنوبیه میگه با گوشت درست میکردن قدیم. با چرخی هم خوشمزست

ساندویچ سیب سوسیس

فردا از تشنگی هلاک نشی مادر