2777
2789

هر سال سفر خارجه برن خونه زندگی عالی همه چی تکمیل میده اونوقت یکی مثل من ۲۹ سالمه هنوز یه پاتنر درست حسابی ندارم هرکی میاد تا از خودم پایین تره قیاقه هیکلمم اوکیه هرجا میریم خیلیا تعریف میدن میخام بگم که زشت کج کوله نیستم تحصیلاتم دارم به خودم میرسم خانوادمم اوکین همیشه تو رفاه بودم هرچقد تونستم به نیازمندا کمک میکنم ادم خوش قلبیم ولی هیچی به هیچی نه شغلم جور میشه نه ازدواجم هیییچی همه چی قفله یعنی خون بقیه از ما رنگین تره بحث حسادت نیس بحث اینه که چرا خدا بین بنده هاش اینقد فرق میزاره یکی غرق خوشبختی یکی هم مثل ما کاش هیچی نداشتم فقط شانسم خوب بود 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقع که خدا به قول خودت کج کوله خلقتت نکرد خانواده اوکی داد خوب بود الان بد شد منصف باش یه ذره

نه راضیم خداروشکر میکنم ولی میگم منم دوس دارم برم سر زندگیم بچع داشته باشم یا شاغل بشم مثل بقیه ادما چرا اتفاق نمیفته میدونی هرکی میبینم میگه واااه تو چطور هنوز مجردی تو نباید رو زمین میموندی بیشتر اتیش میگیرم

نه راضیم خداروشکر میکنم ولی میگم منم دوس دارم برم سر زندگیم بچع داشته باشم یا شاغل بشم مثل بقیه ادما ...

بابا هرچی یه زمانی داره بعدم ۲۹برای ازدواج سن دیری نیست من به نظرم اونقدر به این دو موضوع فکر نکن برو دنبال چیزهایی دیگه مثلا یادگیری یا خیلی چیزها اونا هم سر وقتش اتفاق می‌افتد ولی فوکوس نکن روی چیزی اونجوری بدتر انگار دور میشند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی