2777
2789
کنکور فرهنگیان دارم چندروز دیگه

توکلت بخدا باشه .ببین من اشتباهم این بود .سوال هایی که جواب داده بودم اکثرا درست زدم ولی اینقدر سر جلسه وایسادم و دوباره فکر کردم جواب ها رو تغییر دادم و اشتباه از آب دراومد

توکلت بخدا باشه .ببین من اشتباهم این بود .سوال هایی که جواب داده بودم اکثرا درست زدم ولی اینقدر سر ج ...

وای چه سخت که درست زده باشی خودت غلطش کنی

مرسی عزیزم توکل به خدا ببینم چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب طبیعیه سخت باشه برای ماها که نخوندیم

من یک ماه بیشتر وقت نداشتم تو همین ی ماه خوندم چون رشته منو برای بار اول میخواستن برا همه سخت بوده حتی کسایی ک‌بیشتر ازما خوندن گفتن سخت و مفهومی بود

منم یه ماه وقت داشتم .سخت بود واقعا .شما رشتت چی بود ؟

من مدیریت بازرگانی اگه میدونستم رشتمو امسال میخواد خیلی قبلترش شروع میکردم ب خوندن چون بچه کوچک دارم تو یه ماه واقعا باکلی مشقت خوندم ولی بار سوالات مفهومی بود خیلیاشو درست زدم چند تاشم مثل شما اول درست زدم بعدشم پاک کردم گزینه اشتباه زدم خداکنه قبول شیم.

من مدیریت بازرگانی اگه میدونستم رشتمو امسال میخواد خیلی قبلترش شروع میکردم ب خوندن چون بچه کوچک دارم ...

انشالله که قبول میشی‌اگرم قبول نشیم  زیاد مهم نیست  چون حقوقش واقعا کمه