2777
2789
عنوان

دوستان هلپپ

78 بازدید | 10 پست

من با دو نفر دوست بودم و خیلی صمیمی بودیم با هم

امسال که کلاسمون جدا شد اون دوتا تو کلاس هم بودن و خب مثل قبل با من نبودن.. انگار که من اضافم بینشون.

ی مدت گذشت و اوضاع بدتر شد منم دیگه نمیکشیدم از ی طرف مشکلات زندگی ی طرفم اونا و رفتارشون. یمدت باهاشون حرف نزدم انتظار داشتم بیان دلیلش بپرسن و بهشون بگم ک شاید همچی درس شه ولی نه تنها نیومدن بلکه دیگه محلم ندادن منم گفتم خب بی‌خیال. اولش واقعا فراموششون کردم و دوستای جدید پیدا کردم ولی بعد سه ماه یهو دلم بدجور برای یکیشون تنگ شد خیلی..

بهش دیشب پیام دادم ولی خیلی بد برخورد کرد و واقعا ناراحت شدم میدونستم زنگ زده به اون یکی دوستش و منو مسخره میکنه ولی چیکار می‌تونستم بکنم.. خلاصه با این که آدم مغروری هستم ولی غرورم برای اولین بار شکوندم. الان با هم اوکی شدیم ولی نه پیامی نه زنگی هیچی، انگار به زور قبول کردن

امروز استوری میزاشتن برا هم و پروف...ست میکردن

نمی دونم چیکار کنم 

با اون یکی دوستم مجبور شدم بخاطرشون قهر کنم

الان کاملا تنهام..

منم تنهام ولی خب چیکار میشه کرد؟

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا همینه نباید وابسته شد 

چون طرف یه روز تغییر می‌کنه و خب رفاقت به هم میخوره و ادم ضربه میخوره 

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.
برا همینه نباید وابسته شد  چون طرف یه روز تغییر می‌کنه و خب رفاقت به هم میخوره و ادم ضربه میخو ...

من به دوست هشت سالم وابسته نشدم ولی اونی که تازه یک ساله اومده تو زندگیم.. واقعا خودم درک نمیکنم 

واقعا باورم نمیشه 

من همونیم که دو سال پیش میگفت تنهایی خیلی خوبه 

با تنهایی حال میکنم

الان واقعا به هم ریختم به خاطر تنهایی