2821
2789
عنوان

افسرده شدم 💔

160 بازدید | 12 پست

راستش من دچار اختلال اضطراب اجتماعی ام از ورود به جمع می ترسم نمی تونم حرف بزنم و هیچ دوستی ندارم. 

حتی تو جمع نمی تونم یه میوه پوست بکنم می دم مامانم پوس می گیره. 

به هیچ کس غبطه نخوردم نه به خوشگلا نه به پولدارا نه به نابغه ها

ولی وقتی یکی رو می بینم خوش سرو زبونه می تونه با همه ارتباط برقرار کنه بهش غبطه می خورم و از ته دلم ناراحت می شم کسی اطرافم مشکل منو نداره تا درکم کنه😔😭

برو دکتر و مشاوره اینجا که کسی نمیتونه کمک کنه بهترین کار درمانه خیلی ها اینجوری اند

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم یه مدته حالم بده

روخودت کار کنم اعتماد بنفستو بالاببر

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

شروع کاری که تا حالا انجامش برات سخت بوده استرس آوره و خب سخته دیگه . فقط کافیه شروع کنی . دیگه متوجه میشی که استرسه الکی بوده. 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

شروع کاری که تا حالا انجامش برات سخت بوده استرس آوره و خب سخته دیگه . فقط کافیه شروع کنی . دیگه متوج ...

درسته دلیل مشکل حرف زدنم اینه که هم استرس دارم و هم چیزی واسه ی گفتن ندارم کلا مغزم قفل می کنه

دفعه بعد که توی جمع قرار گرفتی 

اول باید خودتو خوب و گرم نشون بدی

مثلا وقتی وارد جمع میشی یه سلام با صدای بلند 

من میگم سلااام چطورین . حتی اگه یه عده رو نشناسم

اینقدر خوبه اینجوری بپری وسط جمع و با همه گرم باشی و راحت

بعدش احوال پرسی و چه خبرا و ....

بعدش دیگه خود به خود خودش ادامه پیدا میکنه و استرس حذف میشه

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

دفعه بعد که توی جمع قرار گرفتی  اول باید خودتو خوب و گرم نشون بدی مثلا وقتی وارد جمع میشی یه ...

هر دفعه سعی می کنم اینکارو کنم ولی یه چیزی هس جلومو می گیره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز