2777
2789
عنوان

متاهلای عزیز یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست مهندسه. ولی نمیدونه،همینجور یه چیزی شنیده که پرده ای هست و باید پاره بشه

اگه هست با یه جستجوی ساده تو اینترنت متوجه میشه قرار نیست تو همه انواع پرده ها خونریزی اتفاق بیفته. اماا برای اینکه سنتی هست و شک و شبه ای به وجود نیاد گواهی بگیر که دو روز دیگه حرف و حدیث پیش نیاد. 

من گفتم هایمن نیست؟ پرده ای نیست. بعدم رفرنس من کتاب اناتومی پزشکی گری هست. رفرنس شما چیه؟ 

رفرنس من بارداری ویلیامز و نواک 

و پزشکی قانونی دکتر سعید شعبانی برو نت بخون درموردش

رشتم مرتبط با همین مسائله 

من حلقوی ارتجاعی بودم شب عروسی اصلا خون نیومد...الانم چندوقت رابطه نداشته باشیم مثل قبل تنگ میشه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

برین پیش متخصص معاینه ت میکنه نوع هایمن رو میگه و نکاتو میگه دگه خودش میگه ممکنه خونریزی نباشه

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
مردا خودشون متوجه میشن برای اولین بار مشخصه 

یه سوال 

چجوری متوجه میشن؟ 

مگه شکلش برا هر کسی فرق نمیکنه و فقط متخصص میتونه بفهمه 

و خب واژن ارتجاعی به حالت اولش بر میگرده 

مرده چطور میخواد بفهمه؟؟؟؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
زیادی ب حالتش برنمیگرده 

مث غاری که باز نمیمونه 😂

گلم سنتی باشه چربطی داره

با یه سرچ ساده تو گوگلم متوجه میشه ک بعضیا خون میاد بعضیاهم نه 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨