خانوما من خودم کادر درمانم، آناتومی هایمن رو میدونم. تو کتاب آناتومی گری شبیه به یه غشائه که دور تا دور کشیده شده و خودش بازه اصلا چیزی نیست که بخواد پاره بشه. ولی شنیدم حدود 40 درصد موقع اولین رابطه خونریزی دارن اونم بخاطر زخمه. نامزد من خیلی سنتیه این چیزا رو هم متوجه نمیشه، فکر میکنه میخوام گولش بزنم. حالا اگه خونی نیاد من باید چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هست مهندسه. ولی نمیدونه،همینجور یه چیزی شنیده که پرده ای هست و باید پاره بشه
اگه هست با یه جستجوی ساده تو اینترنت متوجه میشه قرار نیست تو همه انواع پرده ها خونریزی اتفاق بیفته. اماا برای اینکه سنتی هست و شک و شبه ای به وجود نیاد گواهی بگیر که دو روز دیگه حرف و حدیث پیش نیاد.
برین پیش متخصص معاینه ت میکنه نوع هایمن رو میگه و نکاتو میگه دگه خودش میگه ممکنه خونریزی نباشه
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
مگه شکلش برا هر کسی فرق نمیکنه و فقط متخصص میتونه بفهمه
و خب واژن ارتجاعی به حالت اولش بر میگرده
مرده چطور میخواد بفهمه؟؟؟؟
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه