2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصاب منو خرد کرده نزدیک زایمان

کاملا موافقم اصلا کارشون درست نبوده اونم تو این زمان حساس😔😔😔

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
ممنون عزیزم خداکنه زودتر خوب بشه دیگه اعصابم نمیکشه

خواهش میکنم. 

انشالله. امشب که اومد یکم بهش محبت کن اونم نیاز به توجه داره شرایط یکم سخته تو دوران حاملگی اونم نیازاش تامین نمیشه شاید برای همین اعصاب نداره. محبت کن رابطتتون خوب بشه با دل خوش برین برای زایمان. 

ای خاککک عالم  اخه سر بچه سه ساله 🥺

آرررره

دلم‌ برای بچم کبابه

امشب که اومد خونه حتی توی روی بچه هم نگاه نکرد

بچمم فهمیده باباش هنوز عصبانیه اصلا نرفت استقبالش

همیشه تا در باز میشد ذوق میکرد میدوید بغلش

امشب اصلا از جاش تکون نخورد

خواهش میکنم.  انشالله. امشب که اومد یکم بهش محبت کن اونم نیاز به توجه داره شرایط یکم سخته تو د ...

پیامت رو الان دیدم عزیزم

یک ساعت پیش اومد فقط به من یک سلام خالی گفت و رفت دوش گرفت و خوابید

منم فقط جواب سلامش رو دادم

هنوزم باد داره اعصابم نمیکشه برم نازشو بکشم

تو روی بچمون هم نگاه نکرد

بچه ۳ سالم ۲ روزه پژمرده شده😭

پیامت رو الان دیدم عزیزم یک ساعت پیش اومد فقط به من یک سلام خالی گفت و رفت دوش گرفت و خوابید منم ف ...

عجب آدم غدیه بچه چه گناهی داره آخه. سعی کن باهاش صحبت کنی به هر حال یکی باید پیش قدم بشه. فردا صبح اگه همین طوری بود باهم برید یه گوشه صحبت کنین ببین دردش چیه حتما یه چیزی هست با شما درد و دل نکنه با کی کنه. انشالله درست میشه. 

عجب آدم غدیه بچه چه گناهی داره آخه. سعی کن باهاش صحبت کنی به هر حال یکی باید پیش قدم بشه. فردا صبح ا ...

صبح بیدار شد بهش گفتم بیا یکم صحبت کنیم گفت حوصله ندارم و لباس پوشید و رفت

موقع رفتن هم به بچمون که داشت نگاش میکرد چشم غره رفت و بچم نیم ساعت جلوی در نشست و غصه خورد😭😭

صبح بیدار شد بهش گفتم بیا یکم صحبت کنیم گفت حوصله ندارم و لباس پوشید و رفت موقع رفتن هم به بچمون که ...

ای خدا چقد کینه ای عجبا بگو مرد حسابی بچه چیکارت کرده مگه چشم غره میری بهش. ولش کن دیگه محلش نده. اعصابم خورد شد که این طوری با بچه رفتار می‌کنه.