2777
2789
عنوان

قهر شوهر

348 بازدید | 27 پست

۴روزه دیگه زایمانمه

دیروز موقع افطار بچه ۳ سالم یکم بهانه گیری میکرد و غر میزد یک دفعه شوهرم عصبانی شد و کلی فحش داد به بچم و میخواست دست بلند کنه روش...

بچم کلی ترسید و گریه کرد

بعدشم رفت بیرون و تا ۱۱ شب نیومد خونه بعدشم که اومد بازم عصبانی بود و باز به بچم گفت گمشو کثافت...شامم نخورد و گرفت خوابید من و بچمم اومدیم تو اتاق

خییییلی ناراحت و داغونم

نمیدونم چرا امروز اینجوری کرد 

آخه بچه ۳ ساله فحش دادن داره کلی دلم شکست دیشب

باز امروز صبح زود رفت و هنوزم نیومده نه زنگ زده نه پیام داده🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یهو جن گرفتش😐😐😐

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
آفرین دقیقا همینجوری شد

شاید از چیز دیگه ای ناراحت باشن رو سر بچه خالی کردن🫤🫤🫤

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
ببین اعصابش از کجا خورده که سر بچه خالی کرده. وگرنه غرغر یه بچه سه ساله فک نکنم انقد تاثیر روش گذاشت ...

خیلی تودار هست اصلا چیزی نمیگه از چی ناراحته

منم نه زنگ‌زدم نه پیام دادم

به من نمیگه

بزارین بالاخره خودش برمیگرده🙂🙂

خیلی تودار هست اصلا چیزی نمیگه از چی ناراحته منم نه زنگ‌زدم نه پیام دادم

شاید چیزی هست که این طور ناراحته و عصبی وگرنه بچه بهونش بوده. زنگ بزن شاید تحت فشاره این جور مواقع باید زن و شوهر پشت هم باشن.