2777
2789

مثلا یه بار  برنج کته کرده بود توش هویچ‌ریخته بود هویچ ها شم خام بود خیلی  بوی بدی میداد انداختم دور یا بار برنج هندی درست کرده بود روش یه تیکه ی کوچیک مرغ که اونم بچه هاش بهش ناخن زده بودن کنده بودن تو ظرف یه بار مصرف  آورد اونم اصلا قابل خوردن نبود انداختم دور از بقیه ای همسایه هام پرسیدن گفتن واسه ما نیاورده میده دست دختر ۸ سالش میاره  الانم کته درست کرده توش زر چوبه ریخته داده دسته بچه آورده منم گفتم ما نمیخوریم بده به یک دیگه  پسش دادم که دیگه نیاره وضع مالیشونم خیلی خوبه چند تا خونه دارن ماشین و زمین ولی نمیدونم چرا اینکارو میکنه یعنی دیونه چیزین 

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
آخه قعطی زده هام این هارو نمیخوره 

😂

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
2805

در خونه رو باز نکن!  

من که همه اعضای خانواده امون کلید دارن فامیل هم بخواد بیاد قبلش زنگ می زنه!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
2801