2777
2789
عنوان

رژیم

69 بازدید | 9 پست

سلام خانما نن تقریبا نزدیک دو هفته شام نمی‌خورم و یه بشقاب سالاد میخورم و ناهر اینا هم کم میخورم الان صبح پاشدم دیدم نصف صورتم پر جوش شده و خشک شده و پوس پوست میشه اینم اضافه کنم قبل از رژیم پوست مو و پوستم چرب بود و یکمم ریزش مو گرفتم ممکنه از رژیم باشه؟و اینکه میشه چند تا غذای رژیمی معرفی کنید ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این رژیم فقط ساعتشو رعایت کنیم کافیه ؟ دبگه میشه هر چیزی خورد ؟

پر خوری دیگ نباید بکنی تو اون ۸ ساعتم باید رعایت کنی ک بهتر نتیجه بگیری 

سعی کن خوراکی سوپرمارکتی و هله هوله و غذا مضر نخوری سالم خوری کن

بابا رژیم فست بگیر

من خودم ده روز از ماه رمضون روزه گرفتم

یک و نیم کم کرده بودم.هیچ چیز خاصی هم رعایت نکردم

ولی اگه فستینگ گرفتی شیرینی شکر و چیپس رو حذف کن

بقیه رو راحت بخور

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تو این رژیم فقط ساعتشو رعایت کنیم کافیه ؟ دبگه میشه هر چیزی خورد ؟

نه منع شکر و چیپس داری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چجوریه میشه توضیح بدی؟

باید از یکی ک بلده بپرسی،من۵کیلو اضافه وزن دارم

بم گفته از۶عصرتا۱۰۰صب فردا غیر اب و چای نخورم.قند و شکرم حذف کنم .و هرچی ک قند داره