2777
2789
عنوان

دعا برای شفای پسر کوچولوم

461 بازدید | 22 پست

میشه ازتون خواهش کنم چهل نفر باهم امشب برای شفای پسرم سوره یاسین بخونیم هر‌کی برام خوند لایک کنه بدونم ،دلم خیلی شکسته ازتون خواهش میکنم برام این سوره بخونيد 

من میخونم عزیزم شمام دلت شکسته برای درست شدن زندگیم دعا کنید 🙏😔

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براشون حمد خوندم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من براش سوره همزه خوندم مطمئن باش خوب میشه سوره همزه برا بچه کوچولوها خیلی زیاد بخونید چون بچه ها چششم زخم زیاد بهشون میخوره مریض میشن این سوره هم برای چشم زخمه

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

حمد و ذکر میگم عزیزم خدا بهت صبر بده و زودی بچه ات خوب بشه ..شماهم دعا کن بچه ام به غذا خوردن بیاد دیگه داره مریض میشه هیچی نمیخوره 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
دعا ت کردم عزیزم الهی هرچی زودتر دلت شاد بشه

ممنونم عزیزم انشالله 🙏😔

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
انشالله هرچی زودتر بچتون غذا بخوره

ممنون تورو خدا دعا کن منو فراموش نکن خیلی بده وضعیت مون موندم چیکار کنم

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
انشالله که مشکلتون  حل بشه نمیشه بهش شربت اشتها آور بهش بدید

من به پدرش میگم بگیر اصلا خیالش نیست من هر روز عذاب میکشم بخدا همش بغظ و گریه موندم چکار کنم . پدرش که میگه بزار شیر بخوره آخه شیر بچه دوساله رو سیر میکنن و کافیه مگه. ..الان با دعوا رفت بیرون گفتم براش شربت بگیری وو توروخدا دعا کن شربتی که میگیره خوب باشه بچه غذا بخوره خوب بشه ..چندتا مشکل هم داره معلوم نیست از کم خونیه چیه