2777
2789
عنوان

چهره

208 بازدید | 4 پست

خانوما عزیز توروخدا بخاطر زیبایی چهره خودتون وحشتناک نکنید ☹بخدا یه سری کارا زیبایی به هرکسی نمیاد کاشت ابرو ب صورت شیطونی اخه این چه خز بازی یا مژه پر مگه قرار بال بزنید پرواز کنید☹

ادم میترسه بخدا 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

هرچی هم بهشون بگی میگن صورت خودمونه دلمون میخواد😂😂 درسته زیبا بشید ولی تا یه حدودی

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف اینقدر گونه کاشته شبیه پوکر شده

بخدا یکی از مشتریامون ک ثابت یه کیلو گونه گزاشته اصلا ادم میترسه نگا کنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
هرچی هم بهشون بگی میگن صورت خودمونه دلمون میخواد😂😂 درسته زیبا بشید ولی تا یه حدودی

اخه زیبایی به چه قیمت ک اینقدر وحشتناک میکن خودشون