2777
2789
عنوان

حق داشته ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 36 پست
دارم ب این فکر میکنم. اومدیم و فردا رفتید ب مهمونی  بیاد خونه بهت بگه چرا خندیدی.   چرا رفتی تو اشپز خونه. چرا رفتی این ور بخای بری بیرون نرو بیرون   هرچی بخای خودم برات میخرم   از فضای مجازی هم ک اصلا نباید استفاده کنی. و  همش گوشیتو چک میکنه   و اگر گوشیت قفل داشت منتظر جنگ جهانی سوم باشی . زندگی رو بچه بازی نگیر   برو پیش مشاوره. یه سری راه حل های توپ بهت میده ک رو چشم کور بزاری روشن میشه    نزار دیوار حیا بینتون خراب  بشه    الان نمیری مشاوره میگی درست میشه فردا  سر همین قضایا. مجبور میشی ازش شکایت کنی. دادگاه هم میفرستتون ی جلسه مشاوره.  و بعد سه ماه فرصت زندگی دوباره بهتون میده.   همین اول کار برو مشاوره  خودتو عزیز دلش کن.  به نظرم رفتارای کوجیک فاجعه بزرگ ب بار میاره.  خودت میدونی دیگه

موافقم، این که یه نفرو فالو کنی اونم آدمی که فالوراش زیادن این همه واکنش نداره که، باید به حال و‌روزش فکری کرد.

اره زهرا وقتی مطمئنی با فالو کردن اتفاقی نمیفته بعدم این درودافا چه دختر چه پسر با هرکسی که دوست نمیشن که...من اصلا دوستی با اینستا تو کتم نمیره خیلی پسخرس بنظرم...چیه....اره من مشکلی نداشتم...

امیدوارم همینطور باشه اما خیلی بعید می بینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم همینطور باشه اما خیلی بعید می بینم

نه زهرا جان من ۲۲ سالمه واقعا دید منو هم نسل های من به شبکه هتی اجتماعی اینجوری نیس...شاید نسلای قبل ما دید متفاوتی داشته باشن..

نه زهرا جان من ۲۲ سالمه واقعا دید منو هم نسل های من به شبکه هتی اجتماعی اینجوری نیس...شاید نسلای قبل ما دید متفاوتی داشته باشن..

عزیزم منم ۲۴ سالمه. نسلمون خیلی از هم دور نیستا

به نظر من رفتار شوهرت نرمال نیست . توهین به کسی تلقی نشه این نظر منه و قطعا برای خودم محترمه : به نظرم زن یا مرد فوق العاده شکاک خودش مشکل داره می ترسه سرش بیاد یعنی خودش خیانت می کنه می ترسه خیانت ببینه . بازم میگم که این فقط یه نظره و بس !

حق نه دادنی است و نه گرفتنی ! حق خوردنی است و برای بقا مفید ...!
به نظر من رفتار شوهرت نرمال نیست . توهین به کسی تلقی نشه این نظر منه و قطعا برای خودم محترمه : به نظرم زن یا مرد فوق العاده شکاک خودش مشکل داره می ترسه سرش بیاد یعنی خودش خیانت می کنه می ترسه خیانت ببینه . بازم میگم که این فقط یه نظره و بس !

موافقم.عین حرفت تو زندگیم اتفاق افتاده.

می گویند لیاقتت را نداشت...نمی دانند که تو فقط دوستم نداشته ای...