2777
2789
عنوان

حق داشته ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا...ولش کن اصن محل نده

ب خدا این مردا یه موجوداتین ک فقط خدا میدونه و بس

تا کلی منت نکشید باهاش حرف نزن وگرنه حسابی ببخشیدا سوارت میشه

کار بدی نکردی که لابد خواسته گربه رو دم حجله بکشه

اصلا اشتباه نکردی من یکیو فالوو میکنم خیلی خوشگل و خوشتیپه و والا هزاران تا فالوور داره حالا یعنی همشون قصد خاصی دارن؟؟؟مگه چیه....شوهرت افکارش قدیمیه....کوتاه بیای فک میکنه حق داشته...براش دلیل بیار و میبینی دوست نداره فالوو نکن 

والا برای ما بزرگه. خداییش اگه یکی میگفت شوهرم چنین کاری کرده الآن همه حکم طلاقو صادر کرده بودن. حالا میگن آقاهه مشکل داره. این چه داستانیه؟؟؟؟

زهرا جان فالو کردن چه ربطی به خیانت داره....صاحب پیج پسره دلیل نداره استارتر با قصد و غرض کاری کرده باشه

زهرا جان فالو کردن چه ربطی به خیانت داره....صاحب پیج پسره دلیل نداره استارتر با قصد و غرض کاری کرده باشه

من نمیگم که با قصد و غرض بوده. اما شما به عنوان نفر سوم که قراره قضاوت کنین اگه این اتفاق برعکس بود( یعنی آقا یه دختری رو فالو کرده بود) هم همین حکمو میدین؟

دارم ب این فکر میکنم. اومدیم و فردا رفتید ب مهمونی  بیاد خونه بهت بگه چرا خندیدی.   چرا رفتی تو اشپز خونه. چرا رفتی این ور 

بخای بری بیرون نرو بیرون   هرچی بخای خودم برات میخرم 

از فضای مجازی هم ک اصلا نباید استفاده کنی. و  همش گوشیتو چک میکنه   و اگر گوشیت قفل داشت منتظر جنگ جهانی سوم باشی . 

زندگی رو بچه بازی نگیر   برو پیش مشاوره. یه سری راه حل های توپ بهت میده ک رو چشم کور بزاری روشن میشه    نزار دیوار حیا بینتون خراب  بشه    

الان نمیری مشاوره میگی درست میشه فردا  سر همین قضایا. مجبور میشی ازش شکایت کنی. دادگاه هم میفرستتون ی جلسه مشاوره.  و بعد سه ماه فرصت زندگی دوباره بهتون میده. 

همین اول کار برو مشاوره  خودتو عزیز دلش کن.  

به نظرم رفتارای کوجیک فاجعه بزرگ ب بار میاره.  خودت میدونی دیگه 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
من نمیگم که با قصد و غرض بوده. اما شما به عنوان نفر سوم که قراره قضاوت کنین اگه این اتفاق برعکس بود( یعنی آقا یه دختری رو فالو کرده بود) هم همین حکمو میدین؟

اره زهرا وقتی مطمئنی با فالو کردن اتفاقی نمیفته بعدم این درودافا چه دختر چه پسر با هرکسی که دوست نمیشن که...من اصلا دوستی با اینستا تو کتم نمیره خیلی پسخرس بنظرم...چیه....اره من مشکلی نداشتم...