2777
2789
سبز گاهی وقت ها آبی🥹

من مامانم و داییم و خالم چشماشون رنگیه اما من چش رنگی نشدم متاسفانه 

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کک مک(میگن خوبه خودم دوست ندارم)

پوست نسبتا سفید

موی رنگی

چشم عسلی

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

چشم درشت ،ابروی پر پشت، مژه بلند  هر چی میخورم چاق نمیشم

آآقا همشون یه طرف اون مورد آخر یه طرف دیگه ، واقعا ژن برتره ها 😁😁😁😁

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هیچی😐😐فقط پوستم روشنه ک جایی هم که باید روشن باشه نیست😂😂

پوستمم کم جوش میزنم اما بجاش جای لک خیلی میمونه روش انقد حساسه😂دماغمم خوب بود بعداز شکستنش ی خورده انحراف داره😂موهامم ک خالی و کم پشت😂دیگه جونم برات بگه از حساسیت و پلی کیستیک و مشکلای معده و اینا😂😂کیا میاد رقابت حریف میطلبم😂

ازهمه بهتراینه منم همینطور😀

😂😂 خانواده مادریم قدشون کوتاهه وقتی میرم اونطرف اینقد اعتماد به نفسم زیاد میشه 🤣

‹ ‌در قفس خیالِ تو ، تکیه زنم به انتظار! › https://harfeto.timefriend.net/17117328008997

پوستم سفیده چشمام سبز زیتونی از سمت مادر 

دماغو لب هام خوبه از سمت پدر 

قدم ۱۷۰ عه خودم دوست ندارم ولی از نظر بقیه اپشنه اینم از سمت پدر 

چاق نمیشم اصلا اینم سمت پدری😅 

فقط ابرو و مژه هام کمه که خب ..