2777
2789
عنوان

من هیچ شوقی برای ازدواجم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماها که از ازدواج لذتی نمی بریم متاسفانه گرفتار زندگی توی این فرهنگ شدیم که با شخصیتمون سازگار نیست. ...

دقیقا. منم همش با خودم میگم چرا من باید تو این فرهنگ بدنیا میومدم. ازدواج اصلا اون چیزی نیست که من میخوام ولی انگار مجبورم. خانواده، فامیل، همکارا، همه و همه با حرفاشون مغز منو داغون کردن مجبور شدم این یکیو دیگه قبول کنم. الان داره میاد پیشم بخدا هیچ حسی ندارم. در حالی که اون الان از صداش هم شوق و ذوقش معلومه. فقط دلخوشم که میگذره و تموم میشه میمیرم دیگه. 

دقیقا. منم همش با خودم میگم چرا من باید تو این فرهنگ بدنیا میومدم. ازدواج اصلا اون چیزی نیست که من م ...

واقعا باورم نمیشه چون خودم دقیقا برعکس توام خانواده ام اجازه ازدواج نمیدن 

دقیقا. منم همش با خودم میگم چرا من باید تو این فرهنگ بدنیا میومدم. ازدواج اصلا اون چیزی نیست که من م ...

هعیی چقدر غم انگیز بود.

شما سعی کن با این که الان به زور ازدواج می‌کنی با این حال سراغ علایق واقعیت و اون چیزایی که سرزندت می کنه بری. 

امیدوارم حداقل مرد خوبی باشه و سختی های زندگی متاهلی رو کمتر کنه. 

فقط زود بچه دار نشو ببینی چی کار می تونی کنی.