2777
2789
عنوان

بیبی چک

123 بازدید | 14 پست

خانوما من امروز صبح با ادرار اول صبح بیبی زدم 

خط c خیلی پر رنگه خط t اصلا صورتی یا پر رنگ نشده باید خیلی دقت کنم تا معلوم شه یا چراغ بندازم 

باردار نیستم نه ؟ بخاطر خیس شدنش اونجوریه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چن روز ب موعدته؟؟ یاازش گذشته؟؟ عکسش بذار

من پریود شدم راستش این ماه ولی ی هفته تاخیر داشتم 

الان حالم اینا خوب نبود تهوع و معده درد و پهلو درد و اینا داشتم ترسیدم گفتم بزار ی بیبی بزنم زدم اینجوریه

قبلا بیبی زدم ولی مدلش فرق داشت بخاطر همین دو ب شک شدم ولی اون خطه خیلی خیلی کمرنگه خاهرم میگه بخاطر اینه ک خیس شده 

من پریود شدم راستش این ماه ولی ی هفته تاخیر داشتم  الان حالم اینا خوب نبود تهوع و معده درد و پ ...

منم ی هاله دارم میبینم احتمال زیاد منفیه منم ماه قبل همینجورمیشدم...ببین دوباره یکی دیگ بزن اگ دیدی اونم هاله داشت برو ازمایش

منم ی هاله دارم میبینم احتمال زیاد منفیه منم ماه قبل همینجورمیشدم...ببین دوباره یکی دیگ بزن اگ دیدی ...

ینی امکان داره مثبت باشه ؟ چون من خیلی وقته رابطه نداشتم این ماهم پریود شدم هفت فروردین چون یکم حالم بده ترسیدم بیبی زدم 

ن گفتم ک شرایطت رو خوندم ن امکان نداره باردارباشی

نامزدمم میگه باردار نیستی ولی خب آدم استرس میگیره 

گفتم شاید ادرار بیشتر از اون حد ک میخاسته شاید ریختم اینجوری نشون میده