2777
2789
من پارسال چنتا حس ششمی پرسیدم جواب زیادیشون درست بود

من هیچوقت نپرسیدم تا الان ... الانم که کسی نیست بپرسم ازش

Mama told U ... DONT reply to him  باور کنین من ازدواج نکردم تاپیک اول مال من نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول میشی

خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم 

مرسی که بهم جواب دادی ایشالا امسال شما هم یه آقا پسرکاکل زری یا یه دخترخانوم ناز نصیبت بشه   

Mama told U ... DONT reply to him  باور کنین من ازدواج نکردم تاپیک اول مال من نیست  
انشالله پیدا میشن نپرسی بهتره حرفاشون منفی باشه یجور تلقین بدی میشه به ادم

میدونی زیااد اونطوری نیست که اعتقاد داشته باشم ولی چون دیدم اینجا زیاد از حس ششم صحبت شده گفتم منم یه امتحانی بکنم 

مرسی زیبا :)

نه

امارمو دراورده؟

راجبم به رفیقش چی گفته

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم  مرسی که بهم جواب دادی ایشالا امسال شما هم یه آقا پسرکاکل زری یا یه ...

انشاالله

عقد کردی گلم؟

چیشد😐😂

منم ۱۵سالگی عقد کردم الان دوسال عقدم😂😐

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز