2777
2789

شاید ۶ یاد۷تا از دندونام خرابن موهام همشون ریختن منافذ پوستم باز شدن و کلی مشکل هست ک پول نیست براشون ینی خانوادم اینارو امر ضروری برای پول خرج کردن نمیدونن 😂💔💔الان این وسط گوشیم (که همه کسمه درسته یه وسیلست ولی همه کسمه همه زندگیمه من هیچ رفیقی ندارم خانواده باحالی ندارم همشم ته خونم فقط گوشیمو دارم)این وسط گوشیم باتریش باد کرده باید باتری اینم عوض کنم ک میگن باتری عوض کردنم فایده نداره 💔💔هوففففففففففف چقد من بدبختم💔🙂

یه طلا هم دارم یه پلاک زنجیر میگم بفروشم برا گوشی خریدن( چون گوشی خیلییی مهمه برام من جز گوشیم کسیو ندارم) ازونور همه ی دردام چشمک میزنن میگن ما هستیماا اینو بفروشی برای گوشی ک غیر ضروریه...💔

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

پولداراهم ی غصه دیگ دارن 

میدونم زر میزنم ول بزار دلم و خوش کنم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولداراهم ی غصه دیگ دارن  میدونم زر میزنم ول بزار دلم و خوش کنم

🙂🙂🙂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بروسرکارگلم اینطوری فایده نداره حسرت همچیزبه دلت میمونه

بابا چکاری؟ با مدرک دیپلم چه کاری؟ نمیرم عمرن

عب نداره بفروش ی گوشی جدید بخر فعلا

هومم خیلی هم راحت.....

منم یه زمانی این‌مشکلات داشتم،البته هنوزم دارم با ابعاد بزرگتر ،مثلا خونه ندارم ماشین ندارم ....

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
خوبه میدونی😂😂😂 شوخی کردماا

نو پرابلم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.