2777
2789
عنوان

رفتارم نرماله یا زیادی خونسردم

102 بازدید | 10 پست

من تقریبا ۸ ماهی هست عقد کردم

ارایشگرم

یکی از اشناهای همسرم اومد سالن 

همسنیم و تقریبا دوست

بحث مهمونی شد 

پرسید برادرشوهرات دعوتتون نکردن؟!

دوتاشون دیوار ب دیوار مادرشوهرمن

گفتم نه لابد شرایطشو نداشتن یا هر چی

گفت نه واقعا کارشون زشت بوده شما دو نفرید مگه چقدرتشریفات داره دعوت کردن دونفر

کلی تعجب کرد

گفت منو همون ماه بعد عقد همه دعوت کردن

منم گفتم هر کس خواهان رفت و امد باشه رفت و امد میکنم نباشه خب ب خواستش احترام میذارم منم دعوتش نمیکنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تو مهمونی بعد عروسیم اینایی ک دعوتمون نکردن بیان چطور باهاشون رفتار کنم؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گفتي دوم اينكه بازاين زنه دوستيت رو كم كن. فضوله سوم اينكه مگه كجا هستين كه بعد از عقد هم پ ...

ما رسممون بعد عقده

ک مامان من کل فامیلو پاگشا کرد ، منی ک ی دونه دخترش بودم هیچ کس دعوت نکرد

ما رسممون بعد عقده ک مامان من کل فامیلو پاگشا کرد ، منی ک ی دونه دخترش بودم هیچ کس دعوت نکرد

چه جالب

خب ديگه بعد از عروسي هم دوباره مراسم پاگشا داريد؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ما رسممون بعد عقده ک مامان من کل فامیلو پاگشا کرد ، منی ک ی دونه دخترش بودم هیچ کس دعوت نکرد

منظورتون اينه كه مامانتون بقيه عروس و دوماداي فاميل رو واسشون دعوتي پا گشا داد ولي موقع عقد شما كسي از فاميل شما و پاگشا نكرد اره؟

چه جالب خب ديگه بعد از عروسي هم دوباره مراسم پاگشا داريد؟

نه دیگه

عروس اگه دلش بخواد مهمونی میده

منظورتون اينه كه مامانتون بقيه عروس و دوماداي فاميل رو واسشون دعوتي پا گشا داد ولي موقع عقد شما كسي ...

اره

اره

عيب نداره عزيزم

خودتو ناراحت نكن

همه شعور ندارن

ما هم داداشم كه دوماد شدن فقط يكي از زنموهام پاگشا كرد

مامانمم گفت بهتر،منم ديگه لازم براي بچه هاشون مهموني بدم

البته طايفه مادريم وضع ماليشون خوب نيست و ما توقعي نداشتيم

ولي خانواده پدريم نه همه اوكي هستن ولي خب نكردن

ماهم خيلي ناراحت نشديم