زهره۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 33 عنوان بارداری 67 بازدید | 12 پست زیرشکمم دردمیکنه ازاین سمت ران تااون سمتش انگاری سوزن گذاشتن دست میزنم دردش بیشترمیشه هماتومم دارم نگرانم 1403/01/16 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا_میم عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3127 من مردم انقد بالا میارم میخوام سقط کنم خستم کرده همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
ارزوي،مادري عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 132 اين دردا تا حدي تو بارداري طبيعيه عزيزم ولي اگه شديد شد بريد دكتر
kowsarkhanoom عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1094 عزیزم اینجوری که میگه دردت شدیده طبیعی نیستشبا دکترت مشورت کنچند هفته ای؟ گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
kowsarkhanoom عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1094 من مردم انقد بالا میارم میخوام سقط کنم خستم کرده اینجوری نگو عزیزم خدا قهرش میگیرهمادر بودن ینی تحمل و صبوری کردن دیگهحالت تهوع که قابل درمانه برو دکتر برات دارو بنویسهدیگه نگو میخوام سقط کنم خدای نکرده اتفاقی براش بیوفته خودتو نمیبخشی هیچوقتحالت تهوع هاتم زودی تموم میشه برات خاطره میشن گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
زهره۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 33 عزیزم اینجوری که میگه دردت شدیده طبیعی نیستش با دکترت مشورت کن چند هفته ای؟ یازده روتمومکردم
kowsarkhanoom عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1094 یازده روتمومکردم استراحت کن یه ساعت به پهلوی چپ دراز بکشاگر برطرف نشد حتما برو دکترخونریزی یا لکه بینی نداری؟ گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
زهره۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 33 استراحت کن یه ساعت به پهلوی چپ دراز بکش اگر برطرف نشد حتما برو دکتر خونریزی یا لکه بینی نداری؟ نندارم شیاف استفاده میکنم عفونتم دارم امکان داره مال عفونت باشه؟
kowsarkhanoom عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1094 نندارم شیاف استفاده میکنم عفونتم دارم امکان داره مال عفونت باشه؟ ممکنه باشهبرای عفونت دارو نمیگیری؟ گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
زهره۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 33 ممکنه باشه برای عفونت دارو نمیگیری؟ داده دکتراستفاده نکردم دوروزه
kowsarkhanoom عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1094 داده دکتراستفاده نکردم دوروزه استفاده کن دیگه عزیزمعفونت توی بارداری خیلی میتونه خطر آفرین باشه حتی ممکنه منجر به سقط بشه خدای نکردهحتما داروهاتو مرتب استفاده کن تا خوب بشی گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹