2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 26 پست

تو تاپیک بغلی بودم, همه میدونستن شوهرشون قبل از اینا عاشق چند نفر دیگه بوده!@@@ 

من که اصلا نمی‌تونم، همون مجردی واسم بهتره... 

هضمش خییییلی سخته...

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ

این دعا رو بخون 

بنظرم بعد نماز چندبار بگو

دعایی ک یکی از پیامبران گفت

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
شاغل شو  الان همه حسابگر شدن زن پولدار میخوان

چقد عجیب

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
سنتون چقدره

پست بالایی گفتم

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خواستگار میاد و میره  ان شا الله اونی که ته دلت میخواد بیاد و قسمتت بشه

انشالله مرسی

یعنی اصلا تا به حال خواستگار نداشتید 

چرا داشتم ولی اینکه رسمی بشه هنوز نه

شما خودتون نتیجه دیدید 

خواستگار برام اومد ولی خب همینجوری گفتم نمیخواستم ازدواج کنم

ولی بعدا ازدواج کردم

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل