2821
2789
عنوان

کار درمنزل

119 بازدید | 6 پست

یه ربات اشناهام بهم معرفی کردن ک تو خونه بدون هیچ سرمایه میشه پول دراورد من تازه شروع کردم چیزی برداشت نکردم ولی اونی ک بهم یاد داد سه تومن برداشت کرده بود کسی اشنایی داره با این ربات

این همونی ک میگفتن بعد نات کوین میخواد بیاد؟ 

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کار در منزل زیر نظر بانک پاسارگاد

درآمد روزانه حداقل 300 هزار تومان با دعوت کردن از دوستان خود

اگر فرزند 4 تا 18 سال دارید میتوانید با افتتاح حساب آنلاین و رایگان در زیپاد، به ازای هر فرزندتان 50 هزار تومان آنی، نقد و قابل برداشت، هدیه بگیرید

(پدر یا مادر باید در بانک پاسارگاد حساب داشته باشند، اگر ندارید بادانلود ویپاد از بازار و وارد کردن کد معرف 2VKWMO آنلاین افتتاح حساب کنید و از مزایای وام فوری و بدون ضامن 1 تا 15 میلیونی آن هم بهره مند شوید)

برای دریافت عیدی بچه ها مراحل زیر رو انجام بدین(در تنها چند دقیقه) :

1_ نرم افزار زیپاد رو دانلود و نصب کنید(از بازار، مایکت، سیب اپ، سایت)

2_شماره ملی خودتان+شماره تلفن همراه تان+کد معرف 23793163

(برای دریافت هدیه، حتما باید کدمعرف را وارد کنید وگرنه هدیه به حسابتون نمیاد)

3-درقسمت خانواده شما علامت + را بزنید و فرزندتان را اضافه کنید

(نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد)

4_ طرح کارتی رو که دوست دارید انتخاب کنید و آدرستون رو جهت دریافت کارت وارد کنید

5_عکس صفحه اول شناسنامه فرزندتون رو وارد کنید و چند دقیقه صبر کنید تا افتتاح حساب انجام بشه

پس از تکمیل افتتاح حساب، عیدی 50 هزار تومانی به حساب فرزندتون واریز میشه و قابل استفاده و برداشته، مبارکتون باشه🌸❤️

کد معرف خودتون رو برای دوستانتون بفرستید و درآمدتون رو از امروز شروع کنید

والله من بلد نیست کارکردشو یاد داده کل اینستاهم پرشده 

فردا میگن بالای ۱۰ میلیون باشه میخریم ازتون حتما 

خودمم نمیدونم ولی شنیده بودم که یچی میخواد بیاد نات کوینم اومد گفتن اونایی ک ۱۰ میل دارن بیان میخریم 

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»
فردا میگن بالای ۱۰ میلیون باشه میخریم ازتون حتما  خودمم نمیدونم ولی شنیده بودم که یچی میخواد ب ...

چ خوب پس واقعی الان باید صدهزار جمع کنم رباتشو بخرم