2777
2789
پارسال چند بودی؟ خب دختر خوب چرا نشستی امسال قشنگ بخونی بری دنبال زندگیت سعیتو کن شاید شد

نود و پنج هزار💔

ی ذره ام طولانی میشه توضیح بدم ولی میگم💔 

عزیزم میدونی من از مهر شروع کردم برا کنکور خوندن بعد مشاورم هی فقط گف خودخوان باش فلان منم پایم ضعیفه هی درجا زدم دیدم اصلا پیشرفتی نمیکنم سرعتم کنده چشم وا کردم شد دی ماه، منم اصلا درست چیزیو نتونسته بودم پیش ببرم  از اونجا دیگه انگار افسردگی گرفتم بی انگیزه شدم 💔

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر دوازدهمی فقط رو نهاییت تمرکز کن معدلت بالا بشه

پشت کنکورم عزیزم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
خب بازم رو معدلت تمرکز کن

بنظرت چی میشه اخرش💔:(

به نظرم اخرش مهم نیست اینکه تمام تلاشتو کنی که حسرت نخوری مهمتره

درسته ولی میدونی انگار خالی کردم کلااا امیدمو از دست دادم چجوری خودمو جمع و جور کنم

درسته ولی میدونی انگار خالی کردم کلااا امیدمو از دست دادم چجوری خودمو جمع و جور کنم

این حرفارو تموم کن کلا 

الان پاشو اتاقتو تمیز کن برنامه ریزی کن تصمیم بگیر و چشماتو ببند و شروع کن

این حرفارو تموم کن کلا  الان پاشو اتاقتو تمیز کن برنامه ریزی کن تصمیم بگیر و چشماتو ببند و شرو ...

چشم مرسی عزیزم❤:)

عزیزم هدفم کنکوره تیره فقط میخام چن هزار رتبمو نسبت به پارسال اورده باشم پایین که سرزنش نکنن با فکر ...

😑😑😑  ناموسا واسه تیر بخونی من نمیگم پزشکی تهران ولی حتی ممکنه تعهدیم بشه 

ولی بسته به پیشروی سرعت و اینا داره دیگه بخونی محکم بد ترین حالت ۸۰۰۰ میشه درصدا رو چک کن سایت گزینه دو میانگین بیست درصد زدن کاری ندازه 😑

نود و پنج هزار💔 ی ذره ام طولانی میشه توضیح بدم ولی میگم💔  عزیزم میدونی من از مهر شروع کردم ...

درکت میکنم عزیزمم من خودم چندسال پشت کنکورم و همین بوده وضعیتم الان استفاده نکنی سال بعدیم همیجایی بر اساس تجربه.

کلا سیکل معیوبه کنکورههه

اگه منابعت خوب نیست تغییر بده خودمم با کتاب اینا موتجه نمیشک  قرار بود  از اذر بخونم انقدر شل خوندم و نوسانی گاهی یک ماه پشت هم نخوندم فرقی با صفر نداشتم 

مجدد یه هفتس شروع کردم با نکته تست و کاموا دارم میبینم یکمی به خودم امید وار شدم برنامتو بچین قشنگ محکم دروز پر تست راحتو باز الویتت یه مقدار حذفیات 

رو نهاییم کار کن خود نهاییا بالا ۱۸ شی درسارو میشبه سی هزار توی میانگین ۲۰ درصد بزنی قشنگ رتبت میکشه رو هفت هزاربیست درصد زدن اصلا سخت نیستتت  بخونی راحت زدی حت ی بیشتر

امشب اخرین شبه میخوام بیام تا بعد کنکور گفتم بهت بگم منابعم دوس داشتی استفاده کنی منم شرایتم عین توعه ولی این یه هفته امیدوار شدم

منابعم زیست نکته تست همدانی با تستای کنکور تحلیل میکنم 

شیمی ممدی کاموا

ریاضی مقدم نیا کاموا

فیزیک همایش کامران

الان فرصت زدن تستای چرت نیس الویتت بده سراسری مخصوصا ریاضی فیزیک مشابه ان رو یه تیپ

ساعتاشو در اوردم بین روزام تقسیم کردم یه برنام چهل روزه اینوار نوشتم

دوازده ساعتم واسه کنکوری خوندن چهار ساعتم نهایم گزاشتم 

ببین از شدن میشه نترس فقط باید بخونی سه چهار روز نشستی پایه درس خوندن با روش درست خودت

حالا کناب یا فیلم ببینی داری یاد میگری نا خود اگاه انگیزه میشه واست ادامه میدی قطعا یه چیز خوب میاری

همکلاسی من از خرداد شروع کرد پارسال نهای کنکور میانگین بیست زسوند نهایم ۱۷ پرستاری اورد الان که فروردینه

استرس بزار کنار محکم بخون  میدونم سخته  فشار استرس  کمال گرایی مفی بافی وسواس و....

همه اینا هست 

بیشتر کنکور روحیست برو تو دلش حتما

قبولی از کنکور غول نساز   ♥️🥰

بخدا نصف سوالات روتینن  سالای پیش

😑😑😑  ناموسا واسه تیر بخونی من نمیگم پزشکی تهران ولی حتی ممکنه تعهدیم بشه  ولی بسته به ...

خدا خیرت بده با خوندن کامنتت امیدوار شدم انصافا❤😓

درکت میکنم عزیزمم من خودم چندسال پشت کنکورم و همین بوده وضعیتم الان استفاده نکنی سال بعدیم همیجایی ب ...

وای عزیزم مرسیییییی❤❤ از صمیم صلب برات آرزو میکنم امسال قبول شی❤