2777
2789
عنوان

فرزند معنوی...✨🌱❤️

127 بازدید | 1 پست

سلام امیدوارم حالتون عالی باشه دوستان

و سال خیلی خوبی رو پیش رو داشته باشید❤️🥰

اینکه توی این سایت  همدیگه رو نمیشناسیم، باعث میشه با خیال آسوده بتونیم یه عالم کارهای نیک رو بهم دیگه پیشنهاد بدیم

یکی از اهداف و آرزوهای قشنگ من همیشه این بوده که بتونم به کودکان بی سرپرست و بدسرپرست در سطح گسترده کمک کنم

باهاشون حرف بزنم و چیزایی که دوست دارن رو براشون بگیرم

کاری کنم لبخند به لب و صورت قشنگشون بیاد...

اونم بچه های صاف و یکرنگ و ساده ای که بنظرم بوی خدا میدن🦋✨

توی سال جدید ، شب‌های قدر فرصتش برای من فراهم شد که این کارو شروع کنم ( هنوز نه در اون حد گسترده که توی ذهنم دارم و مطمئنم انجامش میدم یه روز .. بلکه برای شروع ، در سطح کوچک تری)

اما همینم خیلی خیلی برام ارزشمنده🌱

خواستم اینجا بگم که اگه کسی خواست فرزند معنوی داشته باشه ، فرصتش ازش گرفته نشه

شرایط خاصی هم نداره و توی سایتش باید ثبت نام کرد.

حداقل کمک ماهانه بهشون ۳۰ هزار تومانه که بنظرم چیزی نیست واقعا.

ولی همین قطره‌های محبتِ دوستانه شما، شاید برای اون بچه ها خیلی خیلی زیاد باشه...

آدرس سایتش رو توی متن تاپیک نمیشه گذاشت ، پایین تر پست میکنم ؛ اونجا میتونید فرزند رو انتخاب کنید و شرایط رو ببینید.

اگه سوالی داشتین درخواست دوستی بدین ، در حدی که بدونم پاسخ میدم 🩵

من عاشق گوشه ی دنج اتاقمم🌱عاشق اون صندلی پشت میز و پنجره‌ی دل انگیز روبروش. بخصوص وقتی هوا بارونیه!🌦عاشق فنجون داغِ  قهوه و نظمِ خودکارای رنگی . گوشه‌ی دنج اتاقم یکی از بهترین رفقای منه! هرروز صبح باهم قرار داریم که برای پیشرفتمون تلاش کنیم و حتی شده یک قدم به سمت جلو حرکت کنیم.من اونجا مینویسم  ؛ شعر میخونم و از همصحبتی با حافظِ جان لذت میبرم... حافظ، قندِ گوشه‌ی دنجمه! _کلکِ حافظ ، شکرین میوه نباتی ست  ، بچین! _🌻توی این کلبه‌ی کوچیکِ روح‌بخش ، مطالعه کتاب دقیقا مثل دویدن زیر بارونه ! اونم بدون چتر...  ؛) اما قلب و جانِ گوشه ی دنجم، معبود و معشوقم خداست :)یه لحظه چشماتو ببند و تصورش کن  :❤خدا آن حس زیبایی ست  که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ ، میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت ؛ آهسته میگوید : _کنارت هستم ای تنها_دلت آرام میگیرد... :)❤🌱 معبودِ محبوب؟! وَ أَنْتَ غَایَهُ مَطْلُوبِی وَ مُنَایَ فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ  ...و تویی منتهای خواسته و آرزوی من، در دنیا و آخرت...🌱❤

https://ekram.emdad.ir

من عاشق گوشه ی دنج اتاقمم🌱عاشق اون صندلی پشت میز و پنجره‌ی دل انگیز روبروش. بخصوص وقتی هوا بارونیه!🌦عاشق فنجون داغِ  قهوه و نظمِ خودکارای رنگی . گوشه‌ی دنج اتاقم یکی از بهترین رفقای منه! هرروز صبح باهم قرار داریم که برای پیشرفتمون تلاش کنیم و حتی شده یک قدم به سمت جلو حرکت کنیم.من اونجا مینویسم  ؛ شعر میخونم و از همصحبتی با حافظِ جان لذت میبرم... حافظ، قندِ گوشه‌ی دنجمه! _کلکِ حافظ ، شکرین میوه نباتی ست  ، بچین! _🌻توی این کلبه‌ی کوچیکِ روح‌بخش ، مطالعه کتاب دقیقا مثل دویدن زیر بارونه ! اونم بدون چتر...  ؛) اما قلب و جانِ گوشه ی دنجم، معبود و معشوقم خداست :)یه لحظه چشماتو ببند و تصورش کن  :❤خدا آن حس زیبایی ست  که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ ، میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت ؛ آهسته میگوید : _کنارت هستم ای تنها_دلت آرام میگیرد... :)❤🌱 معبودِ محبوب؟! وَ أَنْتَ غَایَهُ مَطْلُوبِی وَ مُنَایَ فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ  ...و تویی منتهای خواسته و آرزوی من، در دنیا و آخرت...🌱❤