2777
2789
عنوان

این بی بی مثبته ایا؟

220 بازدید | 30 پست

سلام خانوما الان یک ماهه ک از موعدم گذشته چندباری چندوقت پیش حتی تا دو سه روز پیش بی بی زدم منفی بودن. ولی امروز شوهرم یهو رفت یکی خرید گفت بزن تا زدم حس کردم داره هاله میوفته و کم کم داره پررنگ میشه مارک مدیکور زدم. بعد یک ساعت مارک ویور زدم باز ویور هم حس کردم یکم هاله داره اما مثل بی بی چک اولم نشد. الان نمیدونم چی ب چیه.این عکس تو عکس کم رنگ تره. زیر دلمم تیر میکشه. بنظرتون ممکنه کاذب باشه؟ اخه حس نمیکنم باردارم

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا بجای بی بی نمیری آزمایش بدی خیالت راحت شه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
آره هاله داره منم بعد از دو ماه فهمیدم باردارم البته من اصلا تست هم نزدم

اصلا کار از هاله گذشته قشنگ مثبته. ولی من میگم شاید کاذبه

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
به نظرم منفیه . ولی باز برو از بده خیالت راحت بشه

عکس پایینی ببین

بنظر من مثبت آزمایش بده به ماهم خبرهای خوب بده😍

هرچی خدا بخاد🤍

چیشد باردارید؟

این بی بی برا امروزه. مارک روژانه تا حالا همش هاله دارن حتی مدیکور دیگه نمیدونم باخداست. میرم ازمایش اگ شد عصر