2777
2789
عنوان

مادر بد

239 بازدید | 15 پست

شوهرم مادر نداره.کلا از وقتی دنیااومده مادرش رقته..والان مامان من بشدت باهاش بده.و بشدت داداشمو دوس داره.مثلا اگه غذایی بمونه بریم سرش میگه نخورین واسع رضاس.یا خیلی مسائل دیگه.داذاشم ههر فحشیو میتونخ بده بما.اما ما چیزی بگیم میگه توهین نکنین.خسته شدم ازش همشم بابامو پر میکنه.یوقتایی حس میکنم این سرگردونی و بیکاری داداشم مال همین کارای مادرمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه مامانا همینن.

هرچی بی عرضه تر هرچی بی مسولیت تر عزیز تر 

به ما رسیده آسمون تپیده ،ندارم ندارماشون واسه ماس .لقمه های دهن ما رو می‌شمردند. حالا رسیده به پسرشون خونه بفروشیم بکنیم دوتا خونه که فلانی خونه دار بشه . ماشین خریدند دادشم برداشته برای خودش میره دوست دخترش و میره این ور اونور دلشون نمیاد بگیرن ازش میگن خوش باشه .

اونوقت من پنج میلیون از بابام گرفتم سر هفته زنگ زد پس بده قرض گرفته بودم براتون

تفففف

یا فاطمه زهرا#
همه مامانا همینن. هرچی بی عرضه تر هرچی بی مسولیت تر عزیز تر  به ما رسیده آسمون تپیده ،ندار ...

بخدا طیثع بالاشون خالیع.نمیذاره بریم زندگی کنیم.ما مستاجریم.دیگه هیچی از حقوقمون نمبمونه.خیلی سخت میگذرونیم

بخدا طیثع بالاشون خالیع.نمیذاره بریم زندگی کنیم.ما مستاجریم.دیگه هیچی از حقوقمون نمبمونه.خیلی سخت می ...

ما خونه خریدیم مامانم چند گرم طلا بهمون قرض داد دوبار اشک منو درآورد که ما وظیفه نداریم پدر شوهرت بده بهتون

یا فاطمه زهرا#
ما خونه خریدیم مامانم چند گرم طلا بهمون قرض داد دوبار اشک منو درآورد که ما وظیفه نداریم پدر شوهرت بد ...

خداروسکر خاهر که یه سر پناهی داری.تو مجردیت خوب بود؟

خداروسکر خاهر که یه سر پناهی داری.تو مجردیت خوب بود؟

نه والا

همش فشار روم بود ازدواج کن ازدواج کن .برو خونه خودت بسه دیگه 

یبار صبح از خواب بیدار شدم دیدم بابام و مامانم سر صبحونه دارن در مورد من حرف میزنن ،خیلی حرفای بدی شنیدم اون روز 

برگشتم تو رخت خوابم اینقدر گریه کردم که فقط خدا میدونه چقدر دلم شکست

یا فاطمه زهرا#