2777
2789
عنوان

صبح پریود بودم …..

6917 بازدید | 40 پست

که به اسرار همسرم رابطه داشتیم بهش کفتم خون ریزی دارم هنوز کفت اشکال نداره زنگ زدم دکتر گفت اکر با ک ا ن د و م بوده اشکال نداره اما متاسفانه بدون کاندوم بود کامل هم خون ریزی داشتم بااینکه روز پنجمم بود دکتر گفت ممکن عفونت بگیری و مریضی چکار کنم کسی این تجربه رو داره عفونت گرفتید ؟؟؟؟ 

پیشاپیش معدرت مبخوام بابت سوالم مجبور شدم بپرسم ببینم کسی تجربه داره یا نه بازم اکر ممنوع قفل کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عفونت میگیری،بیماری خاصی نیس ک ب دکتر اطلاع دادی

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

خداقل توی ماه رمضون نیا بگو ....جنگ با خدا...بعدم دیکه اسلام فقط نمیکه ..والا غیر اسلام هم میگه توی پریودی نکنید ....

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عفونت میگیری،بیماری خاصی نیس ک ب دکتر اطلاع دادی

البته شبش همسرم خمام رفته بود 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

شوهرت لطف کنه کفاره کارش روبده تادفعه بعدازاین هوسانکنه

عفونت ممکنه بگیری اگرخدانکرده همسرت آلوده باشه

ولی هم حرامه هم کفاره داره

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
عزیزم حرامه و بچه ای اگر تشکیل بشه خیلی مشکلدار میشه از نظر اخلاقی  نکن دیگه لطفاً تا قبل غسل

واقعا حرامه؟😕 فکر نمبکنم 

نه من جلو‌گیری میکنم بچه ایی به وجود. نمیاد

شوهرت لطف کنه کفاره کارش روبده تادفعه بعدازاین هوسانکنه عفونت ممکنه بگیری اگرخدانکرده همسرت آلوده ب ...

عزیزم کفارش چقده شما خبر داری گلم؟من تا حالا ی بار پیش اومده امتحان کنیم ولی نمیدونسم کفاره داره.....

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

شوهرت لطف کنه کفاره کارش روبده تادفعه بعدازاین هوسانکنه عفونت ممکنه بگیری اگرخدانکرده همسرت آلوده ب ...

عزیز اگه  می دونست و‌میرخواست کفاره بده ..اولا می دونست ماه رمضونه ..دوم می دونست عادت ماهانه کفاره داره نزدیکی ..چقدر من و شما ساده ایم

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

من نمیدونستم حرامه خودش هم بعید میدونم که اطلاع داشته باشه 

من نگران عفونتش هستم شبش حمام هم. رفته بود 

عزیزم کفارش چقده شما خبر داری گلم؟من تا حالا ی بار پیش اومده امتحان کنیم ولی نمیدونسم کفاره داره.... ...

بستگی داره چه زمانی بوده باشه ...اول ..وسط ..اخر...و این کع شما هم خودتون واقعا از ته دل می خواستید..

عزیزم کفارش چقده شما خبر داری گلم؟من تا حالا ی بار پیش اومده امتحان کنیم ولی نمیدونسم کفاره داره.... ...

نزدیکی کردن در حال حیض، هم برای مرد و هم برای زن حرام است. چنانچه مرد در این حالت با همسر خود نزدیکی کند بهتر است کفّاره دهد و کفّاره آن، در ثلث اوّل روزهای حیض، یک مثقال طلای سکّه دار، یا قیمت آن است (مثقال شرعی 18 نخود می باشد) و اگر در ثلث دوم باشد نیم مثقال و اگر در ثلث سوم باشد یک چهارم مثقال است. بنابر این، اگر ایّام عادت شش روز باشد دو روز اوّل یک مثقال، دو روز وسط نیم مثقال و دو روز آخر یک چهارم مثقال شرعی کفّار دارد

البته یکی ازمجتهدین روزهایی که خون دیده نمیشه رابطه داشته باشیدرومجازدونسته

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......