2777
2789
عنوان

بچه ها الان لپ تاپ گرون شده؟🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 30 پست
بابااا دیشب خونه عموم بودیم دومادش مکانیکه بعد میگفت من تایر ها رو قبلا میخریدم ۴۵۰ الان شده ۵۸۰ این ...

اصلا اینجا همه چه عالیه

زندگی ب کامه😂

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم آره  حالا لپ تاپ ما خیلی معمولیه ها سال ۹۶ خریدیم ۱ تومن  همونا الان شده ۲۵  ...

۲۵ تومن دارم میخوام برم قسطی ی لپ تاپ خوب بردارم 

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
پسر من برا برنامه نویسی میخواست  Lenovo LOQ 16IRH8 RTX 4060 i7 13700h 16GB RAM DDR5 اینه مشخص ...

مبارکش باشه

ن من برا کنکورم میخوام

فیلم اموزشی

۲۵ تومن دارم میخوام برم قسطی ی لپ تاپ خوب بردارم 

اهوم خوبه باز ...بگیر تا گرون تر نشده

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

مبارکش باشه ن من برا کنکورم میخوام فیلم اموزشی

اگه برای این کار میخوای همون مدلی که بهت گفتم منم واسه امتحانام همیشه با لپ تاپم فیلم نگاه میکنم 

‹ چو عالم را بقایی نیست، خوش باش. ›

برا کار حسابداری نمیدونم چی خوبه

بودجه ام تقریبا ۱۵تومن🤣

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین من لنوو g50 دارم 8سال پیش خریدم همه گفتن به دردت نمیخوره حتی بردم لپتاپ فروشی گفتن برنامه انچنانی نمیتونی روش نصب کنی .ولی من رشتم معماری بود نرم افزارای سنگین ربختم روش الانم 8ساله دارم استفاده میکنم آخ نگفته شکر خدا همسرمم جدیدا /13تومن داده لنوو خریده اونم روش نرم افزار ریخته مال اونم عین توپ کار میکنه تازه مال من یه ایراد کپچیکش شارژشه مال اون شارژم فول نگه میداره .نگا له حرفا نکن

بستکی داره چی بگیری...دو سال پیش خریدیم 23میلیون ..حالا همین تزدیک پنجاه هست

راضیم خیلی خوبه لنوو ویندوز ۱۰ صفشم لمسیه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
لپ تاپ خوب میخوام کارم زیاده باهاش چ مارکی؟ راضی ای؟

اره لنوو ویندوز ۱۰ راضیم صفش لمسیه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید