۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
ببین من لنوو g50 دارم 8سال پیش خریدم همه گفتن به دردت نمیخوره حتی بردم لپتاپ فروشی گفتن برنامه انچنانی نمیتونی روش نصب کنی .ولی من رشتم معماری بود نرم افزارای سنگین ربختم روش الانم 8ساله دارم استفاده میکنم آخ نگفته شکر خدا همسرمم جدیدا /13تومن داده لنوو خریده اونم روش نرم افزار ریخته مال اونم عین توپ کار میکنه تازه مال من یه ایراد کپچیکش شارژشه مال اون شارژم فول نگه میداره .نگا له حرفا نکن
بستکی داره چی بگیری...دو سال پیش خریدیم 23میلیون ..حالا همین تزدیک پنجاه هست
راضیم خیلی خوبه لنوو ویندوز ۱۰ صفشم لمسیه
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید