2777
2789
عنوان

بچه ها الان لپ تاپ گرون شده؟🥲🥲🥲

480 بازدید | 30 پست

با توجه به قیمت طلا و دلار و ...

ی مقدار پول جمع کرده بودم ک بگیرم میترسم گرون شده باشه 

دوساله نیخوام ی لپ تاپ خوب بگیرم نمیشه ک نمیشه

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

من چن ماه پیش ی لپ تاپ خریدم ۱۶ تومن 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی دلاره لامصب

صبح پا میشی میبینی قیمتا نجومی شدن

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

من چهارماه پیش خریدم ایسوس19میل

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

لپ تاپ خوب میخوام کارم زیاده باهاش

چ مارکی؟ راضی ای؟

بابااا دیشب خونه عموم بودیم دومادش مکانیکه بعد میگفت من تایر ها رو قبلا میخریدم ۴۵۰ الان شده ۵۸۰ اینا 

این که تایره گرون شده دیگه از لپ تاپ چه انتطاری داری خواهررر😂😂

بستکی داره چی بگیری...دو سال پیش خریدیم 23میلیون ..حالا همین تزدیک پنجاه هست

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

فکر کنم آره 

حالا لپ تاپ ما خیلی معمولیه ها سال ۹۶ خریدیم ۱ تومن 

همونا الان شده ۲۵ 

چقدر پول جمع کردین؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

آره دیگه گرون میشه  چه لپ تاپی میخوای ؟من هفته قبلی برا پسرم خرید ۶۴/۵

ی لپ تاپ خیلی خوب میخوام کارم زیاده باهاش

چ مارکی؟