2777
2789
عنوان

پس گرفتن اصل دیپلم از دانشگاه آزاد

2688 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من تا ترم ۴ تو دانشگاه آزاد بودم و بعدش دیگه انتخاب واحد نکردم حتی اطلاع ندادم یا مرخصی تحصیلی نگرفتم

اصل مدرک دیپلمم دست دانشگاه آزاده ، بخوام برم بگیرم باید هزینه ترمای باقی مونده رو بدم؟ یا این که نیازی نی و دیپلمم رو میدن؟

دارم میرم آلمان برای کارای ترجمه میخوام🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو معادل سازی کنن برات کاردانی صادر کنن برات ترم اخری که بودی رو شهریشو میدی شهریه صفر میشه هم کارد ...

حضوری باید برم دانشگاه برای معادل سازی؟؟ 

خیلی اشتباه کردم اصل رو دادم ، باید کپی میدادم

انصراف هزینه بزنم دیگه پول نمیگیرن ینی؟ از خودشون بپرسم نمیگن ، بگم برای مهاجرت میخوام که کلا نمیدن ...

توي سايت دانشگاه ايين نامه ها رو بخون

ولي تا جايي ك ميدونم يكي ميشناختم ترم اول انصراف داد هزينه همون ترم رو داد و گفتن ترمهاي بعد انصراف بدي بايد هزينه تا پايان تحصيل رو بدي

برا هر ورودي فكر كنم قوانين فرق داره

بدون ازمون يا با ازمون رفتنش هم شايد تاثير داشته باشه

خب برو بگو مدرك ديپلمم ميخام ديگه وقتي ميخاي بري چاره اي نداري بايد هزينه اي داشته باشه بدي

حضوری باید برم دانشگاه برای معادل سازی؟؟  خیلی اشتباه کردم اصل رو دادم ، باید کپی میدادم

یمی هم بفرستید انجام میده حتما نبايد خودت بری البته بستگی به مسعولش داره شاید هیچی نگرفت 

من دوستم انصراف داد اول گفتن باید هزینه شو بدی صحبت کرد گفتن نمیخواد بدی

توي سايت دانشگاه ايين نامه ها رو بخون ولي تا جايي ك ميدونم يكي ميشناختم ترم اول انصراف داد هزينه هم ...

میخوام قبلش راه های پس گرفتن دیپلم رو بدونم ، اگه برم بگم بدید میفهمن زیاد اطلاع ندارم ، اذیت میکنن

استرس زبانو کارای دیگه یه طرف این مدرک دیپلمم یه طرف ، به دنیا اومدن تو ایران بدبختیه واقعا😭😭

۴ واحد

😐😐واحد!

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅