babooneeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 56 عنوان خواب بیش از حد 79 بازدید | 6 پست سلام وقتتون بخیرچیکار کنم با خواب زیاد؟دیگه دارم کلافه میشم روزی ۹ ساعت میخوابم و اگه کمتر بشه طول روز به شدت خسته میشمممکنه از کمبود ویتامین باشه؟ 1403/01/16 | 12:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zar_bano عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 13531 وای خیلی بده منم خوابم چرخیده ۵ صب میخوابم تا ۱۲زودتر بیدار شم انگار دارن پاره ام میکنن از خستگی
babooneeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 56 وای خیلی بده منم خوابم چرخیده ۵ صب میخوابم تا ۱۲ زودتر بیدار شم انگار دارن پاره ام میکنن از ... باز تو ۷ ساعت میخوابی من ۹ ساعت دیروز ۳ خوابیدم امروز ۱۲ پاشدم😐
zar_bano عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 13531 باز تو ۷ ساعت میخوابی من ۹ ساعت دیروز ۳ خوابیدم امروز ۱۲ پاشدم😐 خواب زیاد میتونه از کمخونی یا فشار خون پایینم باشه دست و پات همیشه سرده؟فک کنم کم کاری تیروئیدم تو پرخوابی و کم خوابی تاثیر داشت خودت تو گوگل یه سرچ بزن ببین علائم کدوم و داری من خودم کم خونی دارم =*)
babooneeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 56 خواب زیاد میتونه از کمخونی یا فشار خون پایینم باشه دست و پات همیشه سرده؟ فک کنم کم کاری تیرو ... بله اکثر مواقع دست و پام سردهنت میزنم ممنون عزیزم🌼
zar_bano عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 13531 بله اکثر مواقع دست و پام سرده نت میزنم ممنون عزیزم🌼 احتمالا کم خونی داری قشنگم=)من دیگه یهو فشارم می افتاد همونجا سقوط میکردم میخوابیدم که فهمیدم وضعیتم حاد شده رفتم قرص اهن گرفتم😂😂
babooneeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 56 احتمالا کم خونی داری قشنگم=) من دیگه یهو فشارم می افتاد همونجا سقوط میکردم میخوابیدم که فهمیدم وضعی ... نه من فقط خوابم میاد تو هر زمانی از روز اجازه بدن میگیرم میخوابم🙂😂