2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مادرشوهرم واسه اینکه مادرشوهر پیرشو نگه ندارهذ

وقتی خواهرشوهرش اومد خودشو انداخت تو بستر بیماری و گفت وااای دارم میمیرم وااای خدا 

چنان نقش اجرا کرد که ماهم باورمون شد 

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

والا من زیاد ندیدم ولی چند روز پیش شوهرم و پسر عموش کلی از کاراش حرف زدن اصلا هنگ کردم 

بساط غیبتشون به راه بود 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سلیطه ک نیست بنده خدا اما رو پسرش حساسه یه موقع قهر میکنیم هی میگ بگو غذا بخوره منم میگ ولش کن بابا مثل دیشب شام رفتیم خونه مادرشوهرم شوهرم رفت خونه خودمون گرفت خوابید منم اصلا حسابش نکردم نشستم شاممو تا اخرررش خوردم جات خالی حسابی هم چسبید اون همش میگ بگو بیاد غذا بخوره میخاد منو بزور بچسبونه 😐😂

2823
2791
2779
2792