2777
2789
عنوان

زیاد فکر میکنم

159 بازدید | 19 پست

ناخواسته است مثلا همین جوری نشستم یه افکاری میاد تو ذهنم که خودم شک بهم وارد میشه فکر از نوع منفیش و بد بینی نمیدونم باید بهش بها بدم یا نه این افکار برای محافظت از خودم میاد تو ذهنم 

اما از اونورم داره اذیتم میکنه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

مثال بزن

مثلا شرایط هایی که توش بودم موقعیت ها حرفا واکنش ها عکس العمل خودم همه چیز رو چندین بار تو مغزم پلی میشه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

صدای ذهن و فکرایی که تو سرمون میاد رو ما انتخاب نمیکنیم چون اختیاری روشون نداریم بلکه اونا خودشون برای ما اتفاق می افتن و وقتی ما اگاه بشیم از اینکه ما با اونا هم هویت نیستیم و پذیرش داشته باشیم اونوقت کم رنگ خواهند شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشخوار ذهنی هست من افسردم همینجوریم

یعنی منم افسردگی دارم ؟؟

صدای ذهن و فکرایی که تو سرمون میاد رو ما انتخاب نمیکنیم چون اختیاری روشون نداریم بلکه اونا خودشون بر ...

اره پیش خودم فکر میکنم میگم واقعیت نداره بعدا برم از خود طرف بپرسم اما خب باز خیلی سخته هر چیزی که میاد تو ذهنتو بری بپرسی از طرف 

نه لزوما  ولی اگه حواس خودت رو پرت نکنی افسرده میشی  چون اکثرا این افکار منفی هستند و جز ...

احساس میکنم انرژی کافی رو برا حل کردنشون هم ندارم 

کتاب نیروی حال از اِکهارت تله رو بخونید

مرسی ازت راجب چی صحبت میکنه ؟؟

در مورد کنترل همین افکار و ذهن هست و کمک میکنه به خودشناسی..

اها من رفتم نسخه اش رو پیدا کردم اینو تهیه میکنم اما 

بنظرتون باید راجب این مسائل با طرف صحبت کرد یا نه آخه خیلی سخته 

اگه رفتاری ازشون ندید لازم نیست که بهشون بگید

اگه دیده باشم چی 

خیلی سخته حرف زدن راجب مشکلات برام انرژیش رو ندارم 

اگه دیده باشم چی  خیلی سخته حرف زدن راجب مشکلات برام انرژیش رو ندارم

اشکالی نداره و این طبیعیه...اگه قرار به گفتن باشه نباید با تنش یا حِس بد بگید باید زمانی که در آرامش هستید مطرح کنید و نه بصورت شکایت بلکه به صورتی بگید که طرف آگاه بشه..

اشکالی نداره و این طبیعیه...اگه قرار به گفتن باشه نباید با تنش یا حِس بد بگید باید زمانی که در آرامش ...

اهوم درستع باز همینشم برام سخته نمیدونم چرا این طوری شدم