2777
2789
عنوان

اونایی ک پدر و مادر هستن بیان

297 بازدید | 16 پست

اگر بچه ی شما ترن*س بود یعنی جسم و روحش یکی نبود و اختلالش تایید شده بود و میخواست تغییر جنسیت بده شما از داشتن چنین فرزندی خجالت می کشیدید؟

دوست دارم بدونم خانوادم چ حسی دارن

چون خودشون چیز خاصی بهم نمیگن ولی حس میکنم ناراحتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر برا خودش ناراحت میشم که اینهمه عمل باید بکنه و هورمون تراپی وای،فکرشم اعصابمو خورد میکنه

هعی

منم تو دو راهی موندم

قبل تزریق تستوسترون ازت رضایت میگیرن ک سرطان بگیری دیابت بگیری یا هر بلایی سرت بیاد با رضایت خودته

چند نفرم شنیدم ک کبدشونو از دست دادن بخاطره هورمون تراپی

🤕🤕🤕

بعد ی سری میگن شما به خودتون تلقین می کنید پسرید

آخه کدوم احمقی با این هزینه های عمل و عوارضش به خودش تلقین میکنه پسره؟

اصلا پسر بودن چ مزایایی داره مگ؟

باز دختر باشی یکی میاد باهاش ازدواج میکنی خرجتو میده ولی پسر باشی باید خودت خرج یکی دیگ رو هم بدی

گاهی اوقات میمونم تو جهل این مردم

بعد ی سری میگن شما به خودتون تلقین می کنید پسرید آخه کدوم احمقی با این هزینه های عمل و عوارضش به ...

چی بگم والا،بدون عمل و اینا نمیتونی؟مثلا همینجوری تیپای پسرونه بزنی،بعدم اون الت دیگه کاراییه عادیو بعیده داشته باشه،

ببین من صادقانه نظر خودمو بگم ببخش اگه ناراحتم شدی یه آدمهای کمی شاید واقعا اختلال دارن قبول. ولی من فکر میکنم بیشاریا مخصوصا تو خارج رو بحث مد و جو جامعه و اینا کشیده میشن به اون سمت من جدیداوهر چی سریال خارجی دیدم یه مورد اینجوری داره که میخوان بزور طبیعی جلوه بدن یه جوری القا میکنن که انگار حق انتخاب داری ببین کدومو دوس داری. ببین با خودت صادق باش ببین ارزش اینهمه اذیت و دردسر داره اونم تو ایران. من بچه خودم باشه نمیپذیرم راستش

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
چی بگم والا،بدون عمل و اینا نمیتونی؟مثلا همینجوری تیپای پسرونه بزنی،بعدم اون الت دیگه کاراییه عادیو ...

خب نگا من عمل تخلیه سینه بکنم ظاهری دیگ هیچکس نمیفهمه دخترم

همین الانشم کسی نمیفهمه البته

مثلا عید رفته بودم مسافرت با تیپ پسرونه اونایی ک به حجاب گیر میدن اصلا نفهمیدن من دخترم ولی بحث اینجاست ک بخوام جایی استخدام شم چی؟

هویت من چیه؟

یا اصلا با این تیپ باید با پسرا رفیق شم و اگر اونا بفهمن من جسمم دختره و سوءاستفاده کنن چی؟

و خیلی چیزای دیگ

به هر حال آدم باید ی هویت مشخص داشته باشه

من الان حداقلش عروسی دعوت شم میرم زنانه مثلا

ولی اون موقع ک نصفه عمل کنم کدوم سمت برم؟

اما خودمم تو فکرش هستم همه ی عملا رو انجا ندم

مثلا تخلیه ی تخمدان باعث پوکی استخوان میشه

ی جورایی موندم چ غلطی کنم

ببین من صادقانه نظر خودمو بگم ببخش اگه ناراحتم شدی یه آدمهای کمی شاید واقعا اختلال دارن قبول. ولی من ...

جواب اونیکی سوالتم به عنوان یه مادر اره شدیدا معذب میشم شاید دلم نخواد رفتو امد کنم با کسی که چیزی نگن. تو جامعه ما جا نیفتاده. خودت پرسیدی صادقانه گفتم. ما ادمهای بسته ای هم نیستیم دور و بریهامونم همینطور ولی بازم خیلی سنگینه برای من

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
ببین من صادقانه نظر خودمو بگم ببخش اگه ناراحتم شدی یه آدمهای کمی شاید واقعا اختلال دارن قبول. ولی من ...

نگا من اصلا ناراحت نمیشم مرسی ک صادق بودی

ولی من اگر حق انتخاب داشتم دوست داشتم دختر باشم

حتی ۳ سال متوالی پشت سر هم ارایش کردم تا شاید روحم شبیه دخترا شد ولی خب چیکار کنم نشد

الان من از دوران بلوغ به دخترا گرایش دارم

پس فردا اگر کنترلم رو از دست بدم و به رفیقم ک جلوم مثلا نیم تنه می پوشه دست درازی کنم چی میشه؟

بهم میگن همجنسگرا و حکمش اعدامه

اصلا نصف رفیقای دختر من خودشون کرم دارن میدونن من گرایش و روحیاتم پسرانه ست و غیر مستقیم باز میگردن جلوم یا مثلا ساعت جفت میفرستن یا میگن بغلت حس‌ مردانه میده

من نمیخوام با ابروی خانوادم بازی شه برای همین میخوام ی جنسیت مشخص داشته باشم

وگرنه صد در صد دختر بودن بهتره بخدا من از خدام بود اینطوری نباشم و مثل بقیه نرمال زندگی کنم

جواب اونیکی سوالتم به عنوان یه مادر اره شدیدا معذب میشم شاید دلم نخواد رفتو امد کنم با کسی که چیزی ن ...

منم از این چیزا میترسم بعضی اوقات میگم کلا ول کنم برم خارج اونجا تغییر جنسیت بدم کسی نفهمه ولی بازم میگم مگ میشه کسی نفهمه

بلاخره باز ایران میام و اصلا تنها تو ی کشور غریب چیکار کنم