2777
2789
عنوان

پسری که

146 بازدید | 19 پست

بدون اینکه رابطه ای باشه بینمون روز تولدم،برام شاخه گل،وکتاب حافظ آوورده

نمیدونم فقط برای احترامه،یا چیزدیگه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواسته با هم اوکی بشید 🙄

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
هیچ پسری برا احترام اینکارونمیکنه

نخاستم قبول کنم،اما داشت ناراحت میشد

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

چیز دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خواسته با هم اوکی بشید 🙄

من اهل دوستی نیستم به هیچ عنوان،خودشم میدونه

رک‌ازش بپرس وارد رویا نشو 

ن چ رویایی مهم نیس من سی سالمه دیگه

چرا اینارو داد؟

برای تولدم گفت حتما باید ببینمتون

اینارو داد و رفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز