2777
2789
فکر کنم ۳۰۰ برای زیر ۲۰ فکر کنم ۳۵۰  آبجیم نامزده ۳۰۰ وامش

اقساطش چقدر میشه؟

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ملیون و خورده فکر کنم 

به فکر اقساطش هم باید باشن خب.

یکی‌بفروشه بنظرتون چند میفروشه

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
به فکر اقساطش هم باید باشن خب. یکی‌بفروشه بنظرتون چند میفروشه

برای خواهرم چیزی نیست راحت خودشم قسطش رو می ده بدون دردسر بعد نسبت به وام های بیرون خیلی خوبه الان ۳۰۰ تومن وام کم کم ۸ تومن قسط داره سه تومن خیلی خوبه

برای خواهرم چیزی نیست راحت خودشم قسطش رو می ده بدون دردسر بعد نسبت به وام های بیرون خیلی خوبه الان ۳ ...

خواهرت رو نمیگم دولت رو میگم. خیلی ها نمیتونن بدن‌میفروشن.حداقل مدت زمانش رو بیشتر کنن قسطش کمتر بشه.

نمی دونم اتفاقا داداشم دنبال یکیه بفروشه ولی خوخیلی کمن 

هرکسی که نمیشه ضامن میشی مدارک‌میزاری پول رو برمیداره میره 

نمی دونم اتفاقا داداشم دنبال یکیه بفروشه ولی خوخیلی کمن 

ن کم نیستن همه جا پره گاهی خود کارمند بانک‌ها برمیدارن