2777
2789
عنوان

به شوهرش بگم؟

976 بازدید | 58 پست

سلام یک همسایه داشتم چند سال پیش مستآجر بودند،همسر من مدیر ساختمون این خانم کلا با همسرش سازش نداشت ،خیلی هم چهره موجهی نداشت همسرشون محترم بودند و کارمند یک اداره معتبر انتقالی گرفته بودند شهر ما 

اول عید  همسرم به این شماره خانم شارژ فرستاده سیو کردم ببینم کیه دیدم همسایه که منم شماارشو دارم ،زنگ زدم هرچی از دهنم در اوند گفتم اصلا زیر بار نرفت،گفت نمیشناسم گفتم میرم به شوهرت میگم گفت با اون چیکار داری ،همسرم میگه خودش پیام داد اول هی در خواست شارژ داشت  کلا زنه محو شد رفت از خودش دفاع نکرد ،حالا من برم به شوهرش بگم حکمش چیه هر دو چون متاهل هستند؟ اصلا بگم یا بی خیال بشم؟ شوهرم میگه من از خودم مطمینم برو بگو شارژ هم چون سیریش بود دادم دست از سرم برداره همون موقع هم دیدم شوهرم بلاک کرده چون خیلی اذیت میکرده کلا زنه میلرزید زنگ زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بگو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اول شوهر خودتو آدم کن

اون که جای خود اصلا شوهر من هرزه قبول اون زن هم با اون سن بالا حتما کرم داره دیگه خوشش میاد ،همیشه رابطه دوطرفه مگه میشه بزور رفت تو رابطه

الان من خودم همسایه داشتم اذیت میکرد ولی اصلت توجهی نکردم خودش رفت فهمید اینکاره نیستم

چرا؟میگم نکنه رابطه داشتند بگم دلم خنک شه

یهویی میبینی دلت سوخت نکن اینکارو صبر کن ببین بعدا چی میشه اگه تکرار شد اونوقت کاری بکن شایدم شوهرت واقعا کاری نکرده اونوقت آبروشو بیخودی میبری خودت عذاب وجدان میگیری و بد میشه

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔